Ana içeriğe atla

Bitenler & Çöpe Gidenler 48

Merhabalar

Öncelikle 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun. İnşallah nice bayramlarımızı hep beraber neşe, mutluluk, sağlık ve huzurlu bir şekilde kutlarız.
Biten ürünlerin yerine yenilerini alırken bakalım biten ürünler konusunda neler düşünüyorum? Hadi başlayalım.
Vazgeçemediğim ürünler arasında Yver Rocher saç dökülmesine karşı şampuan bulunuyor. İçeriğindeki acı bakla özü ile saç dökülmesini önlüyor. Tavsiye ederim. Yeniden alınacaklar arasında.


Elidor Anında Onarıcı Bakım Kremi. Duş sonrasında uygulanan üründen pek memnun kaldığım söylenemez. Saçlarda çok bir etkisini göremedim. Kolay taranma konusunda da sınıfta kalan bir ürün oldu. Yeniden alınmayacak.


Trim Tırnak Eti Kesici. Bu üründen çok memnunum. Genellikle ayda ya da iki ayda bir bu ürünü atıp hijyen açısından yenisini alıyorum. Trip ürünlerinde kahverengi saplı olanı da var ama o ürünü tırnak etlerini yolarak aldığından sevmiyorum. Bu ürün ise her zaman favorim. Tavsiye ederim. Özellikle benim gibi evde manikür yapanların gözdesi olacağını düşünüyorum.


Pantene Onarıcı ve Koruyucu Bakım Kremi. Bu ürünün içeriğinden ne kadar memnunsam, ambalajından o kadar nefret ettim. Ürünü içinden çıkartmak özellikle bitişine yakın çıkartmak bildiğiniz eziyete dönüşüyor. Neden bu kadar sert plastik yaptıklarını anlamıyorum. Uygulama için resmen savaş halindeyim ambalajıyla. İçeriği saçlarıma iyi geldi ama sırf bu ambalaj meselesi yüzünden yeniden almayacağım.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Okumaya ve gezmeye devam. Aşkla kalın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. çok ilginç bir yerde okumuştum,yanlış okumadıysam eğer acı bakla kabuğunun tüy dökücü özelliği varmıştı..saçların dökülmesini önlediğini yeni duydum..Google'a "acı bakla kabuğu tüy dökücü" diye yazarsanız çıkıyo..güzel ürünlermiş,yeni ürünlerinizi güle güle kullanın o zaman..🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ertuğrul Yıldırım;
      Bak bunu da ben bilmiyordum. Araştırayım o zaman. Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. rocher markasını sefiyom :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Formasyon Analizi Nedir?

 

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Risk Bildirim Formu

 

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.