Ana içeriğe atla

Bir Kutu Kitap Temmuz 2018 Kutusu

Merhabalar

Aslında geçen yıl keşfettiğim ama yeni açıldığından dolayı güvenip hiç alışveriş yapmadığım bir siteyi Temmuz ayında denemeye karar verdim.
Sitenin adı Bir Kutu Kitap. Öncelikle siteyi tanıtalım ki aklınızda soru işareti kalmasın. Bu site bildiğiniz kitap satış sitelerinden farklı. Şöyle ki; abonelik sistemiyle çalışıyor. Her ay editörlerinin belirlediği konuya bağlı olarak üç kitap belirliyorlar ve abonelerine de bu belirlenen kitaplardan oluşan kutuyu gönderiyorlar. Her ay kutuların isimleri kitap içeriklerine göre belirleniyor. Aşağıda eski aylarda çıkan kitapların fotoğraflarını yayımladım. Detaylı bakabilirsiniz. 

Temmuz 2018 kutu içeriği dans. Kutudan çıkan kitaplar ise;

Aleksandros Papadiamantis - Hadula Bir Ada Öyküsü
Annabel Abbs - Joyce'un Kızı
Arthur Schnitzler - Yunan Dansçı Kız

Kutudan bu üç kitabın dışında kitap ayraçları, çok güzel büyük boy çizgisiz bir defter ile bir kartpostal çıktı. Bu kutunun içeriği de 34,90.-TL. Bu arada söylemeden geçmek olmaz çok güzel şekilde kargolamışlar. Kesinlikle kitaplara zarar gelmiyor. Kargo poşetinden çıkan kutunun fotoğrafını yukarıda görebilirsiniz.

Her ay ayın 15'inden sonra sanırım sonraki ayın kutu içeriği yayımlanıyor. Şayet kutuya sahip olmak isterseniz abone olarak kutuyu talep ediyorsunuz. Ayın ilk haftası da ürünler kargo ediliyor ve kargo ücretsiz. 

Burada dikkat etmeniz gereken bir nokta var. O ay kutuya abone olup kutuya sahip oldunuz ancak diğer ay kutusundan emin olmadığınızdan alıp almamak arasında kararsızsınız. Öyleyse yapmanız gereken kutu aboneliğinizi kutunuzu aldıktan sonra iptal ettirmek. Aksi takdirde sonraki ay kutunuz yine size kargo yapılacaktır. 

Bu siteyi ve gönderdikleri kitapları sevdim. Kitaplar da özenle seçiliyor. Bu da okuyucu açısından kaliteli kitaplar okumak demek. Ayrıca geçmiş ay kutuları da daha sonra yeniden satışa çıkıyor ama fiyat bu sefer 39,90.-TL'ye yükseliyor.

Yeni yazılarımda görüşünceye deki kendinize iyi bakın. Okumaya ve gülümsemeye devam. Hayat kısa tadını çıkarın. Mutlu hafta sonları olsun.

Hoşçakalın.







Yorumlar

  1. siteyi de kitapları da duymamışııım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence incelemelisin. Çünkü bazı aylar gerçekten çok güzel kitaplar bir araya geliyor. Ağustos ayını beğenmedim mesela. Ama Temmuz'a bayıldım. Birde daha öncelerden kaçırdığım bir ay vardı. Ona çok üzüldüm. Artık tek tek alacağım :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları