Ana içeriğe atla

23.06.2018 Yver Rocher Alışverişim

Merhabalar

Haziran ayında Yver Rocher indirim mesajlarından birinde 140,00.-TL'lik alışverişe 99,00.-TL ödeme ve sürpriz hediye vardı.
Hali hazırda tatil planımız bulunduğundan ve güneş kremi yedeklemek istediğimden kendimi Yver Rocher mağazasına attım. Bana kalırsa çok kârlı bir alışveriş oldu. Zira hediye ürün çok severek kullandığım Güneş Sonrası vücut kremiydi. Hadi bakalım neler almışım.

Yver Rocher saç dökülmesine karşı şampuan benim favorilerim arasında. Sürekli olarak yedekliyorum. Keşke ürün biraz daha fazla ve daha ucuz olsa.

Yver Rocher 50 faktör yüz kremi. Bu kremi keşfettiğimden beridir sürekli olarak yedekli duruyor. Özellikle cildiniz hassas ve güneşten kızarıyor, leke leke oluyorsa şiddetle tavsiye ederim. Bu ürünü eşim ve oğlumda kullanıyor. Eşim gözlük kullandığından denize gittiğimizde malum çok fazla takamıyor ve etrafa bakarken gözlerini kısmak zorunda kalıyor.(Görebilmek adına) Her ne kadar o anda anlamasak da, sonradan gözlerini kıstığında oluşan çizgi aralarında güneş lekeleri oluyordu ve bu üründen sonra öyle bir problem yaşamadım. En güzel yanı da oğluma da kullanabiliyor olmam. 

Yver Rocher 30 SPF güneş kremi. Bu sefer 30 SPF almak istedim. Elimde 50 SPF vardı ve tatilin sonuna doğru biraz bronz olabilmek adına 30 faktör kullanacağım. 

En güzel yerine geldik güneş sonrası krem. Bu kremi de gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Geçen yıl keşfettim kendisini. Güneş sonrasında cildim hemen kızarırdı. Bu üründen sonra kızarma olmadığı gibi, hiç bronz olamayan ben daha kolay bronzlaştım.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Tatile gideceklere şimdiden iyi tatiller diliyorum. Kitap okumayı ihmal etmeyelim.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?