Ana içeriğe atla

Yeni Yazı Bloğundan Kazandıklarım

Merhabalar

Yeni Yazı bloğu geçtiğimiz günlerde bir çekiliş düzenlemişti. Konu kitaplarsa kulaklarım havada geziyorum malum.
Bende hemen çekilişe katıldığımı bildiren bir yorum yazdım. Bu zamana kadar böyle çekilişlerde hiç şansım olmamıştı ama ilk kez talih bana güldü sanırım ve kitapları kazandım. İşin ilginç yanı çekilişe katılırken görselde gördüğüm ayraca o kadar içten baktım ki, Güldür Güldür Show'daki Kem Göz Şevket misali "Keşke benim olsa" diye de içimden geçirdim yalan yok.

Geçen gün bir e-posta aldım ve çekilişi benim kazandığım yazıyordu. Çok mutlu oldum. Hemen bilgilerimi paylaştım. Kargo iki tane geldi. Çünkü Kitabın biri ve ayraç bir kişi tarafından, diğer kitapta başka bir kişi tarafından gönderilecekmiş. Ayracın hazin sonunu tahmin edesiniz sanırım. Oğlum yine el koydu. 

Yeni Yazı bloğuna ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. Yakın zamanda gönderdikleri kitapları okumayı planlıyorum.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Mutlu bir gün olsun. Sağlığınız ve sevdikleriniz yanınızda olsun. Okumalara ve keşiflere devam. Hayırlı Cumalar.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Tebrikler.Ayraç harikaymış,ilkten kalem sanmıştım.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet emek isteyen bir şey. Çok beğendim. Kullanmaya kıyamazsın ya o türden bir şey ama oğlum kullanmaya kıydı :)

      Sil
  2. Keyifli okumalar dilerim size:) Kitap en güzel hediye...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım. Teşekkürler. Gerçekten en güzel hediye kitap :)

      Sil
  3. Tebrik ederim canım benim. 😊Keyifli okumalar ❤😊sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Mutlu, huzurlu okumalar dilerim ❤ Sevgilerimizle :)

    YanıtlaSil
  5. Evet ayraca resmen içim gitmişti. Kazandım. Çok teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Fuat Baray - Diz Çökmeyen Çocuk

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Sevginin Gücü Film Yorumu

 

Fatih Murat Arsal - Nefretten Sonra

Merhabalar Natalia gençliğinin baharında babasının ölümü ile hayatta tek başına kalır. Bir yabancının evlerine gelip babasıyla konuşmasından sonra babası kendini öldürür. Babasının ölmeden önce Natalia'den istediği tek şey vardır. Tamer denen o adamdan intikamını alması.

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

Asalet Salgınoğlu Röportajı

Merhabalar Baharı yavaş yavaş hissettiğimiz şu günlerde Nisan ayına geldik bile.

Piyasalarda Bugün: 27 Ekim 2025

 

Cevdet Pişkin - Rüzgarla Gelen Hüzün