Ana içeriğe atla

Fatih Murat Arsal - Aşk Başka Bir Şey

Merhabalar

Büyük bir aşkla beklediğim kitap sonunda geldi. Okudum bitirdim ve içime sindirmek için bir süre sonra yeniden okumayı planlıyorum.
Bir gerçek var ki Fatih Murat Arsal kitapları kesinlikle bağımlılık yapıyor. Buna emin olabilirsiniz. Her çıkardığı kitabı gözü kapalı alırım dediğim aşkı yazan adam. Son kitabını da gerçekten beğendiğim bir kitap oldu.

Işıl babası vefat etmeden önce verdiği söz nedeniyle kardeşine sahip çıkmak zorundadır. Hayattaki tek dayanağı annesi ve kardeşidir. Annesi ve kardeşiyle kurduğu dünyası bir gece ansızın gelen bir haberle alt üst olur. Kardeşi kaza yapmıştır ve dört kişinin ölümüne sebebiyet vermiştir. Kazadan şans eseri kurtulan Harun da yoğum bakım ünitesinde yaşam mücadelesi vermektedir. Işıl apar topar hastaneye gittiğinde pek de hoş karşılanmaz. Fakat ne olursa olsun kardeşini mahkumiyetten kurtarması gerekmektedir.

Harun hayati tehlikeyi atlatıp normal yaşamına döndüğünde Işıl her ne pahasına olursa olsun Harun'un ve büyükannesi Nuriye Hanım'ın şikayetlerini geri çekebilmeleri için elinden gelen her şeyi yapmaya kararlıdır. Avukatı aracılığı ile Harun'a ulaşamayınca kendi kabuğundan çıkarak Urla'ya Harun'la görüşmeye gider. Fakat o gece Harun kendisine pek de dostça davranmaz. Hatta kendisini küçük düşürücü hareketlerde bile bulunur. Gecenin ilerleyen saatlerinde kardeşi İsmet'in kurtulması için Harun'un yaptığı teklif hiç akla yatkın değildir. Işıl bu teklifin delilik olduğunu düşünür ve tası tarağı toplayıp Bursa'ya geri döner. 

Geçen günler sonrasında İsmet'in psikolojik durumu, annesinin ve kendisinin çaresizliği Işıl'ı teklifi kabul etme noktasına getirir. Bundan sonrası ne Işıl için ne de Harun için kolay olmayacaktır. Bellidir.

Fatih Murat Arsal yine çok güzel bir kitap yazmış. Daha yazmak istediğim çok fazla şey var ama kitabın büyüsü kaçmasın. Şu anda bile çok fazla spoiler verdiğimi düşünüyorum. 

Kitap karakterleriyle ilgili olarak Nuriye Hanım ve Ceren Hanım'a bayıldığımı söylemem lazım. Harun ise yine erkek karakter olarak favorilerim arasına girmeyi başardı. Işıl'ın gözlerinin sonradan açılması iyi oldu. Zira bir ara kendisini boğma noktasına geldiğim doğrudur. Hele sözleşme kısmında bir hareketi vardı ki, "yok artık" dedim ama şükür kendisini düzeltmeyi başardı. Tolga ve İsmet'i başından beri sevmemiştim. Haklı da çıktım. 

Fatih Hocam ben yine kitabı bir günde yedim. Yeni kitap için ne yapacağız? Hali hazırda varsa gönderin de okuyalım. Fatih Murat Arsal'ın diğer kitapları gibi bu kitabını da yine tavsiye ediyorum. Okuyacaklara şimdiden keyifli okumalar dilerim.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Okumaya ve keşfetmeye devam. Güzel pazar gününde kırlara çıkın. Eğlenin, Gezin ve bolca gülümseyin. Hayatın tadını çıkarın.

Hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

Sorumsuzca yapılan bir kaza, neredeyse bir aileyi tamamen yok etmişti. Geride kalan genç adamın yüreğine kazınan yaralar, vücuduna mühürlenenlerden çok daha fazlaydı. Kaybettiklerinin büyüklüğü karşılığında, doğal olarak intikam istiyordu. Ve karşısına cesurca çıkan bu güzel sarışın, onun öfkesinin hedefi oluverdi.

Genç kadın ailesine o kadar düşkündü ki hiçbir şart onu yolundan geri çeviremezdi. Korkup geri adım atmadığı gibi, fedakârca intikamın yönünü değiştirdi. Kardeşi için yapabileceklerinin sınırı her ikisi için de şaşırtıcıydı.
Çaresizliğe sınır olmadığında, sınırsız bir bilinmeyene kucak açılır. Belki de çaresiz acıların ilacı sınırsız bir aşktır.
İntikam isteyen yaralı bir adamla kaderi değiştirmek isteyen inatçı bir kadının, imkânsız bir aşka sürüklenişini soluksuz okuyacağınız birFMArsal romanı daha!


Basım Yılı : 2018

Sayfa Sayısı : 480

Ephesus Yayınları

Yorumlar

  1. Kısa zamanda okumak istiyorum bende.

    YanıtlaSil
  2. Bu yazarı seninle duymuş oldum. Bir kitabıyla yazarın eserlerini okumaya başlamak gerek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tüm kitaplarını okudum ve sevdim. Aşk kokuyor aşk :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?