Ana içeriğe atla

Luca Di Fulvio - Göğe Dokunan Kız Kitap Tanıtımı

Merhabalar

Konusu ilgimi çeken ve 18.04.2018 tarihinde raflarda yerini alacak bir kitapla geldim.
Açıkçası kitabın 800 sayfa olmasına da çok şaşırdım. Bu kadar sayfada ne anlatıldı merak etmeden duramadım. Çok ilgi çekici bir gerilim ve aşk romanına benziyor. Fiyat olarak biraz pahalı bulduğumu itiraf etmem gerek. Ama yine de okuma listeme aldım. İndirim zamanında alınabilir diye düşünüyorum. Buyurun o zaman tanıtım bültenine.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, okuyun. Gülün ve hayatı sevin. Hayat kısa anı yaşayın. 

Hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

Çocukluğunu bir oyukta geçirmiş genç bir hırsız, özgürlüğün ateşli bir savunucusu haline gelebilir mi? Yahudi bir dolandırıcıdan ünlü bir doktor olur mu? Peki ya yeni yetme bir kız hatırı sayılır bir moda tasarımcısına nasıl dönüşür?

Cevaplar Venedik’te saklı…

Roma, 1515. Ebedî şehrin lağımlarında yaşayan Mercurio, yalnız ve yetenekli bir dolandırıcı, bir kılık değiştirme ustasıdır. Soyduğu Yahudi tüccarı öldürdüğünü zannedince Venedik’te gizlenmeye karar verir. Karmaşık labirentlerle dolu yolculuğu sırasında ise Yahudilere yapılan zulümlerden kaçma ümidiyle lagüne gelen güzel Giuditta’yla tanışır. 

Aşkları, Mercurio’nun çevirdiği dolaplarda ona suç ortaklığı eden Benedetta’nın kıskançlığından Avrupa’daki ilk gettonun kurulmasına kadar pek çok tehlike ve engelle karşılaşacaktır. Venedik hem yuvaları hem de zindanları olacak, kaybolma ve yeniden bir araya gelme umutlarına ev sahipliği yapacaktır. İnsanlığın ezeli tutkularının, nefretin ve sevginin körüklendiği sapkın, karanlık ve büyüleyici bir devrin doruk noktasında geçen bu roman, ilk sayfadan son sayfaya kadar çarpıcı ve heyecan verici bir şekilde ilerliyor. 
Göğe Dokunan Kız’ın sayfaları arasında özgürlüğün kokusunu alabiliyorsunuz. Luca Di Fulvio, çarpıcı ve akıcı anlatım tarzıyla okuru romana âdeta bağımlı kılıyor.” 
Ornella De Luca 
 “Kolay anlaşılır ama incelikli bir dille yazılmış bu kitabı okurken kendinizi Venedik sokaklarında buluyorsunuz. Genç yaştaki kahramanların tuzaklar ve tehlikeler, yenilgiler ve zaferler sonrasında büyüdüğünü ve olgunlaştığını göreceksiniz… 

Tarih hayranlarına, romantizm sevenlere ve keyifli bir okuma deneyimi arayan herkese bu zengin içerikli kitabı kaçırmamasını öneririm.” 
Letteratura e cinema 


Basım Yılı : 2018

Sayfa Sayısı : 800

Pegasus Yayınları

Çevirmen : Sema Savaş

Yorumlar

  1. hıhım ivit iyi bişiye benziyooo :)

    YanıtlaSil
  2. Farklı bir konu, ilgi çekici. Tanıtım için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Bende beğendim. İndirim zamanı almayı düşünüyorum.

      Sil
  3. Bir an filmi çekilecekmiş hissiyatı uyandırdı kitap bende. Konusu bir yönüyle farklı olduğundan ilgi çeker gibi düşünüyorum. Paylaşım adına teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende aynı şeyi düşündüm. Güzel hikayelerin filme uyarlanmasını seviyorum ama kırpmadan. Dizi bile olabilir belki :)

      Sil
  4. Ilgincmis not alayim hemen 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet benimde çok ilgimi çekti. İndirimde alacağım :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Borsada Short Pozisyon

 

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz