Ana içeriğe atla

Delicia Black - Kafesteki Cennet Kitap Tanıtımı

Merhabalar

Bu kitap daha çıkmadan o kadar çok gözüme sokuldu ki; bende listeme ekledim. Aslında kapağına da ayrıca vurulduğumu itiraf etmeliyim.
27.04.2018 Cuma günü raflarda ve internet satış sitelerinde yerini alan bu kitaba bir şans vermek niyetindeyim. Konusu aşk olmasına rağmen sürgünler falan ilginç olabilir. Böyle zor aşk kitaplarını da seviyorum. Umarım çok tarih barındırmıyordur. O zaman arka kapak yazısına geçelim.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, mutlu bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum. Okuyun. Gezin. Gülün ve anı yaşayın. Gülümsemek bedavadır ve bulaşıcıdır. Aklınızda olsun. Kim bilir? belki de bir gülümsemeyle birinin gününe iyi gelirsiniz.

Hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

KATHERINE JANE WRIGHT; Henüz altı yaşındayken kaderine karar verilmiş bir genç kadındı. Aynı yaşta annesizliği tatmış, karlı bir evlilik anlaşması karşılığında kendisi gibi her şeyden habersiz bir oğlan çocuğuyla nişanlandırılmıştı. Zalim bir babanın gölgesinde geçirdiği, sevgiden yoksun çocukluğun ardından on altı yaşına geldiğinde başka bir zorbanın eline düşmüştü. Evliliğin ikinci gününde sürgüne yollayan kocası tarafından bir kenara atılmıştı.

CLOUCESTER DÜKÜ JORDAN HENRY WİLSON; Herşeye sahip ama aslında hiçbirşeyi olmayan adamdı. Yaşadığı yenilgiler yüzünden gelecekte pek bir beklentisi kalmamıştı. Hayatının büyük bir kısmını babasının gölgesinde bir piyon olarak geçirmişti. İki yıl önce sürgün ettiği genç kızın gerçek bir kadına dönüştüğünü gördüğünde ise hem şaşıracak hem de düşesinin oyunlarıyla mücadele etmeye çalışacaktı.
Peki ; düşes ayrı geçirdikleri yıllarda gerçekten kocasının istediği gibi bir kadına mı dönüşmüştü yoksa o masum kız çocuğunun yerine intikam planları kuran, yalancı bir kadın mı gelmişti 16.yüzyılın ingiltere’sinde kaderin bir araya getirdiği bir kadın ve bir erkeğin herşeye rağmen hayatta kalma mücadelesi…


Basım Yılı : 2018

Sayfa Sayısı : 376

Gitane Kitap

Yorumlar

  1. Ben de buraya 🤗 bir gülücük koydum. Okuyan tebessüm etsin diye....

    YanıtlaSil
  2. hımmm aklımda olsun mademsi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun bakalım. Bende de bitmek bilmeyen bir liste. Sonumu merak ediyorum :)

      Sil
  3. Ben de genelde yazin severim ask romanlarini 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatil modu. Şezlongda güneşlenirken güzel oluyor. Kafa yormadan :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım.