Ana içeriğe atla

Bursa 16.Kitap Fuarı 17 - 25 Mart 2018

Merhabalar

Fuarlar,fuarlar ve yine fuarlar. Bu sefer şirin Bursa'dayız. Hadi o zaman detaylara bakalım.

Bursa'da Tüyap desteğiyle bu yıl 16.sı düzenlenen kitap fuarı 17 Mart 2018 Cumartesi günü ziyaretçilerine kapılarını açıyor. 25 Mart 2018 Pazar gününe kadar da ziyaretçilerini ve kitap severleri bekliyor.

Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi- Osmangazi/Bursa adresinde kurulacak olan fuarı sabah 10:00 ile akşam 19:30 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz. Sadece fuar kapanış günü olan 25 Mart 2018 Pazar günü 19:00'da kapanacak.

Fuar detayları, etkinlik takvimi, yazar ve şair imza günleriyle ilgili bilgilere http://bursakitapfuari.com/ web adresinden ulaşabilirsiniz.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, Bursa'daki bu büyük kitap fuarını kaçırmayın. Kendinizi iyi bakın. Okuyun. Keşfedin ve gülümseyin. Mutlu hafta sonları olsun.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. ne güzel.ağrı'da fuar muar yok.bir tane kitapçımız var o da korsan satıyore :) bir de t ve k var hepsi o.yaşasın internet :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kitap fuarlarını gezmeyi sevdiğim halde fuardan pek kitap almıyorum. Maalesef yayınevlerinin kira ücretlerinden dolayı indirmleri de çok yüksek olamıyor. Fuarı kitap kokusunu duymak, bir çok kitabı ve yayınevini bir arada bulabilmek adına gidiyorum yalan yok :) Maalesef doğu illerindeki kitap fuarı sayısı batıya göre çok az. Umarım kısa zamanda o taraflara da daha fazla fuar açarlar. Sevgiler :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Piyasalarda Bugün: 22 Ocak 2025

 

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

Deeptone Röportajı

Merhabalar Bloğumda bugün çok tatlı bir konuğum var ve kendisiyle yaptığım röportajla bu haftayı selamlıyoruz.

Emek Hırsızlığında Son Nokta

Merhabalar Nasıl sinirliyim anlatamam. Beyda'nın Kitaplığı topluluğunda az önce karşılaştığım durum fazlasıyla sinirlerimi yerinden oynatmaya yetti.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

Bir Sebzelik Hikayesi

  Merhabalar Fotoğrafını gördüğünüz sebzeliğin hikayesini anlatacağım bugün sizlere.

Yollardan Manzaralar

Merhabalar Oldum olası yollarda fotoğraf çekmeyi çok severim.

Kara Cuma (Black Friday) ve Alışveriş Çılgınlığı

Merhabalar Bugün kara cuma. Amerikalıların deyimiyle de black friday.

Közlenmiş Kapya Biber Çekirdeği Nasıl Çıkar?