Ana içeriğe atla

5.Siirt Kitap Fuarı 27 Mart - 01 Nisan 2018

Merhabalar

Bugün Siirt'e doğru yola çıkalım. Geçtiğimiz günlerde başlayan kitap fuarını hep beraber ziyaret edelim.
27 Mart 2018 Salı günü başlayan 5.Siirt Kitap Fuarı 01 Nisan 2018 Pazar gününe kadar sabah 10:00 ile akşam 20:00 saatleri arasında ziyaretçileriyle buluşacak. 


Peri Masalı Konferans Salonu adres: Kooperatif Mahallesi Turan Beyazıt Caddesi  No: 33 56100 Merkez/Siirt

Fuar detayları, etkinlik takvimi, yazar ve şair imza imza günlerine Siirt Kitap Fuarı web adresinden ulaşabilirsiniz.

Fuara 50 yayınevi katılıyor.

Yeni yazılarımda görüşünceye kadar, fuara katılacaklara keyifli fuarlar. Okumaya devam. Gülün, eğlenin ve hayatın tadını çıkarın.

Hoşçakalın.


Yorumlar

  1. Siirt'lilere bol kitaplı, bol okumalı, şairli, şiirli günler olsunn o zamann :))

    YanıtlaSil
  2. Bu hafta şanslı il Siirt o zaman. Siirt'e ve tüm Siirtli'lere selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu hafta şanslı il Siirt ama haftaya çok güzel duyurular geliyor. :)

      Sil
  3. Bol bol kitap satilsin 😊

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Melisa Şentürk - Kullanıcı

 

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Fatih Murat Arsal - Büyülü Orman

 

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Deeptone Röportajı

Merhabalar Bloğumda bugün çok tatlı bir konuğum var ve kendisiyle yaptığım röportajla bu haftayı selamlıyoruz.

Deeptone - Sade ve Derin

Merhabalar Deeptone kim? derseniz "Blog dünyasının kalbi" derim.

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

Mimlendim ve Mimledim 40 - Eşleştirme Mimi

Merhabalar Mimler o kadar birikti ki hangisini yazacağımı şaşırmış durumdayım. Sırada sevgili  Sevde 'nin başlatmış olduğu eşleştirme mimi var.

Ortak Öykümüz (Mim)

Merhabalar Sevgili  Berlin Berlin  başlatmış olduğu ortak Öykü miminde  Akan Zaman  bloğunun sahibi Halil Bey beni mimlemiş. Çok teşekkürler. Öykü çok güzel devam ediyor ve bakalım benim sıramda ben neler eklemişim hikayeye. Keyifli okumalar.

Sosyal Medya Bildirim Çılgınlığı

Merhabalar İnsan hastayken gözü bir şey görür mü?