Ana içeriğe atla

Julie Garwood - Düğün

Merhabalar

Kitap kardeşime gidecek kitaplardan birisiyle daha geldim. Kitap kardeşliği sayesinde yeni yazarlar, yeni kitaplar keşfediyorum. Yeni kitaplar okuyorum. Çok güzel oluyor. O zaman yoruma geçelim.

Connor MacAlister'ın babası McNare tarafından tuzağa düşürülerek öldürülmüştür.  Connor içindeki intikam ateşini hiç söndürmemiş, gün geçtikçe de harlamıştır. Günün birinde McNare'in İngiliz Baron Haynesworth'un kızıyla evleneceğini duyduğunda kendince bir intikam planı tertipler. Gelin'i kaçıracaktır. Fakat gelini gördüğünde işlerinin daha da kolaylaştığını anlar. Çünkü gelin 6 yaşlarındayken kendisine üç kez evlenme teklif etmiştir. Connor için vakit teklife cevap verme vaktidir. 

Brenna Connor tarafından evlenmeye ikna edilmeye çalışıldığında, üstelik bu kişinin üç kez evlenme teklifi ettiği kişi olduğunu öğrendiğinde çok şaşırır. Ama artık yapacak bir şey yoktur. Ortada bir teklif vardır ve Brenna el mecbur yaptığı teklifin cevabına göre hareket edecektir.

Connor Brenna'nın teklifini kabul ettiğinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Çünkü Brenna artık Connor'un karısı olmuştur. Peki bundan sonra McNare ne yapacaktır? Brenna ve Connor'u nasıl bir hayat bekliyordur?

İskoç kitaplarını daha önce sanırım çok fazla okumadım ama bundan sonra kitap kardeşlerim sayesinde sıklıkla okuyacak gibiyim. 

Connor kadın dilinden anlamayan tam bir yontulmamış odun. Brenna'nın başına buyrukluğunda kendimi gördüğümden bir tık Connor'un önüne geçmiş olabilir. İkili arasındaki diyaloglar güzel olsa da aşık olma kısmı çok çabuk gelişti. Connor'un arkadaşları ve dostlukları okunmaya değerdi. İnsanın böyle hayat kurtaran dostları olmalı. Connor'un üvey annesi ve kardeşini kitap boyunca sevemedim. Sonunda layıklarını buldukları için mutlu oldum. Connor abisi ise gerçekten adam gibi adamdı. (Her ne kadar korkutucu bir tip olsa da) Sonu tahmin edilebilir türden bir kitaptı. Benim şezlong kitaplarımdan yani.

Genel olarak kitap güzeldi. Serinin 2.kitabından başlamışım. Bu nedenle dönüp birinci kitabı okuyacağım. Okumak isteyenler öncelikle Gelin kitabını okumalılar. 

Yeni yazılarımda görüşene dek, kendinize çok iyi bakın. Gülümseyin. Sevin. Hayatı doyasıya yaşayın. Okumayı ihmal etmeyin.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Historical türünü çok severim ama henüz bu yazarın kitaplarını okumadım. elimde altı kitabı var. Düğün de onlardan biri. Yeni yılda okumaya çalışacağım. Arada böyle kafa dağıtmalık kitaplar güzel oluyor :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şule Uzundere;
      Canım öncelikle özür dilerim. Yorumunu arada kaçırmışım:(
      Julie Garwood kalemi güzel. Sevdiğim yazarlardan ve şezlong kitabı arada iyidir:)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Borsada Kredili İşlem Nedir?