Ana içeriğe atla

Bitenler & Çöpe Gidenler 29

Merhabalar

Yine biten ürünlerim var. Yazılacak çok fazla yazım olunca yine geç kaldı. Aslında fotoğraflarını çekeli uzunca bir zaman olmasına rağmen yazısını giremedim.  Neyse bakalım neler bitirmişim?

 
Kendisini keşfettiğimden beri tek geçtiğim maskaradır. Alternatif olarak başka maskara arayışındayım ama henüz kirpik yapıma uygun başka bir maskara bulamadım. Kauçuk fırça olması benim için kullanım açısından daha rahat. Kirpikleri tek tek ayırıyor ve yapıştırmıyor. İndirimde fiyatı 30,00.-TL civarında.


Golden Rose Mat serisi 10 numara. Rengi çok hoş. Gece ve gündüz kullanım için uygun ve pastel bir renk. Pembe alt tonlu bir yapısı var ama hafifi şeftali rengini de andırıyor. İndirimde stokladığım ürünlerden.


Bargello 154 numara. Lacoste Klasik kokusu. Bu koku yazın çok uygun bir koku. Özellikle terleyen bir yapınız varsa tavsiye ederim. Doldurma bir parfüm. 154 numara. 100 ml daha uygun fiyata geldiğinden bunu alıyorum ama cam şişe olduğundan çantada taşımak için uygun değil. 


Deborah Milano 30 numara siyah oje. Bu ojeyi çok severek kullandım. Uzun sürede kalıcı bir ojeydi. Ancak şu anda üretimde değil yada Türkiye'ye gelmiyor.


Benri pompalı aseton severek kullandığım aseton. Daha ekonomik olması açısından pompalı damacana boy olanını aldım. Oje çıkarmada başarılı. Yeniden alacağım ürünlerden.


Uni Wipes Islak Cep Havlu. Bu ürünü ne kadar sevdiğimi söyleye söyle sizi bıktırdım ama gerçekten çok güzel bir ürün. Çantada kullanım açısından oldukça rahat. Tek yaprak ıslak havlu yeterli geliyor. İndirim dönemlerinde stok yapıyorum.


İpek disk pamuk. Açıkçası uygun fiyatlı diğer pamuklardan bir farkı yok. Bu nedenle daha uygun fiyatlı pamuk kullanmaya başladım. İndirimli olursa alırım ama vazgeçilmezim bir ürün olamadı. 

Yeni yazılarımda görüşene dek, kendinize çok iyi bakın. Okumayı, hayatı ve insanları sevmeyi, özellikle gülümsemeyi unutmayın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mimlendim ve Mimledim 34 - Sorularım Ve Ben

Merhabalar Bu sıralar mimler birikti. Sağolsun sevgili blog arkadaşlarım beni mimliyorlar ancak yoğunluğumdan bakamadım.

Sürprizimi Açıklama Zamanı

Merhabalar Dün duyurusunu yaptığım sürprizin geldi çattı açıklanma zamanı. Benim için çok heyecan verici bir proje olduğunu kabul ediyorum. İçim içime sığmıyor desem yalan olmaz hani. O kadar heyecan yaptım. Allah'ım utandırmasın inşallah.

Mimlendim ve Mimledim 24 - Blog Yazarlarını Tanıma

Merhabalar Sevgili  İzel Tolu  ve  İnciden Notlar  Blog Yazarlarını tanıma miminde sağolsunlar beni de mimlemişler. Kendilerinin mim yazılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. O zaman sorulara geçelim. İzel Tolu Cevapları İnciden Notlar Cevapları

Yılbaşı Hediyeleşme Etkinliği Hediyelerim

Merhabalar Dün bir anda gelen ve günümü güzelleştiren bir kargo ile geldim. Sevgili Masal Zehra 'nın yılbaşı hediyeleşme etkinliğine katıldım ve Sevgili  Burası Hayal Kahvesi  bloğunun sahibi Ebemkuşağı ile eşleştim. Öncelikle bu güzel eşleşme için çok mutluyum. 

Beyda'nın Kitaplığı 3 Yaşında

Merhabalar Bloğumu ilk hayata geçirmeyi düşündüğüm zaman aslına bakılırsa bu kadar büyük bir dünya hayal etmemiştim.

Sürücü Belgesi ve Sağlık Raporu Sorunsalı

Merhabalar Ehliyet yenileme dönemi başladı bilindiği üzere. 2020 yılına kadar mevcut ehliyetlerimizin değiştirilmesi gerekiyor ve bu süreçte ehliyet yenilemek adına yeniden sağlık kontrolünden geçerek sağlık raporu almak şartı var.

Sabri Bey Ve Ayla Hanım

  Merhabalar Bir zamanların yani doksanlı yıllarının en sevilen dizisiydi Bizimkiler.

Kara Cuma (Black Friday) ve Alışveriş Çılgınlığı

Merhabalar Bugün kara cuma. Amerikalıların deyimiyle de black friday.

Mimlendim ve Mimledim 38 - 2018

Merhabalar Derdimiz Hayat  bloğunun sahibi hazır 2018 yılını bitirdiğimiz şu günlerde çok güzel bir mim başlatmış.

Fatih Murat Arsal Röportajı - 2 Kitap Hediye

Merhabalar Yazar röportajlarımıza çok sevdiğim aşkı yazan adam Fatih Murat ARSAL ile devam ediyoruz. Kendisine bu keyifli röportaj için tekrar teşekkür ediyor ve sizleri röportajımızla baş başa bırakıyorum.