Ana içeriğe atla

Bitenler & Çöpe Gidenler 29

Merhabalar

Yine biten ürünlerim var. Yazılacak çok fazla yazım olunca yine geç kaldı. Aslında fotoğraflarını çekeli uzunca bir zaman olmasına rağmen yazısını giremedim.  Neyse bakalım neler bitirmişim?

 
Kendisini keşfettiğimden beri tek geçtiğim maskaradır. Alternatif olarak başka maskara arayışındayım ama henüz kirpik yapıma uygun başka bir maskara bulamadım. Kauçuk fırça olması benim için kullanım açısından daha rahat. Kirpikleri tek tek ayırıyor ve yapıştırmıyor. İndirimde fiyatı 30,00.-TL civarında.


Golden Rose Mat serisi 10 numara. Rengi çok hoş. Gece ve gündüz kullanım için uygun ve pastel bir renk. Pembe alt tonlu bir yapısı var ama hafifi şeftali rengini de andırıyor. İndirimde stokladığım ürünlerden.


Bargello 154 numara. Lacoste Klasik kokusu. Bu koku yazın çok uygun bir koku. Özellikle terleyen bir yapınız varsa tavsiye ederim. Doldurma bir parfüm. 154 numara. 100 ml daha uygun fiyata geldiğinden bunu alıyorum ama cam şişe olduğundan çantada taşımak için uygun değil. 


Deborah Milano 30 numara siyah oje. Bu ojeyi çok severek kullandım. Uzun sürede kalıcı bir ojeydi. Ancak şu anda üretimde değil yada Türkiye'ye gelmiyor.


Benri pompalı aseton severek kullandığım aseton. Daha ekonomik olması açısından pompalı damacana boy olanını aldım. Oje çıkarmada başarılı. Yeniden alacağım ürünlerden.


Uni Wipes Islak Cep Havlu. Bu ürünü ne kadar sevdiğimi söyleye söyle sizi bıktırdım ama gerçekten çok güzel bir ürün. Çantada kullanım açısından oldukça rahat. Tek yaprak ıslak havlu yeterli geliyor. İndirim dönemlerinde stok yapıyorum.


İpek disk pamuk. Açıkçası uygun fiyatlı diğer pamuklardan bir farkı yok. Bu nedenle daha uygun fiyatlı pamuk kullanmaya başladım. İndirimli olursa alırım ama vazgeçilmezim bir ürün olamadı. 

Yeni yazılarımda görüşene dek, kendinize çok iyi bakın. Okumayı, hayatı ve insanları sevmeyi, özellikle gülümsemeyi unutmayın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

6 Mantı