Ana içeriğe atla

2.Eskişehir Kitap Fuarı Pegasus - Ephesus ve Ren Yayınları

Merhabalar

Sizler bu yazıyı okurken ben bugün Eskişehir il sınırlarından birazcık uzaklaşmış turlarla geziyor olacağım. O zaman buyurun gününüze aydınlatacak ve içinizi ısıtacak stantları gezmeye.


Pegasus Yayınlarında tek kitaplarda %30, setlerde %35, çocuk ve gençlik kitaplarında da %50'ye varan indirim vardı. Bir çok kitabına sahip olduğum yayın evinin standında Kristin Hannah kitaplarından kendimi alamadım. Hatta Kış Bahçesi kitabını merak eden birine verdiğim tavsiye üzerine kitabı bile sattım. 








Kendimi alamadığım stantlardan biri daha. Ephesus Yayınları. Her ne kadar Fatih Murat ARSAL imza gününe gelememiş olsam da, kitaplarını yeniden inceleme zevkinden kendimi alamadım. Stant çalışanları da gerçekten çok ilgiliydi. %20 ile %50 arasında değişen indirim oranları vardı.














Ren Kitap standında %50 ile %60 arasında indirim oranı mevcuttu. Ancak stant çalışanı soru sormak istediğimi söylediğimde resmen kitap almayacaksanız ilgilenemem dedi. Satış yapmak istemenizi anlıyorum ama tavır çok çirkindi. Yakışmadı. 









Hepinize mutlu pazarlar. Kendinize çok iyi bakın. Kendinize zaman ayırın ve biraz hava alın. Okuyun, gülümseyin ve hayatı sevin. 

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan