Ana içeriğe atla

2.Eskişehir Kitap Fuarı Destek - İş Kültür ve Türk Dil Kurumu Yayınları

Merhabalar

2.Eskişehir kitap fuarının son stantlarıyla sizlerleyim. Çok güzel stantlar gezdiğimizi düşünüyorum. Fuar fotoğraflarını çekerken ve yayınların hazırlık aşamasında çok keyif aldım. Umarım sizlerde okurken keyif almışsınızdır. Buyurun o zaman son stantlarımızı gezelim. 


Destek Yayınlarında %20 indirim vardı.






Sevdiğim ve başından ayrılamadığım bir stant daha. İş Kültür Yayınlarıydı. %25 indirim vardı. İşbankası maximum kart sahiplerine ise %30 indirim uygulanıyordu. Özellikle klasikler beni cezbetti. İleride çok zengin olursam elimdeki klasiklerin hepsini İş Kültür Yayınlarından yeniden alıp, kütüphaneme eklemek ve yeniden okumak olacak.
















Türk Dil Kurumu Yayınlarında fiyatlar 3,00.-TL, 4,00.-TL, 5,00.-TL, 6,00.-TL, 8,00.-TL, 10,00.-TL ve 14,00.-TL arasında değişiyordu.





Yeni yazılarımda görüşene kadar, kendinize çok iyi bakın. Okumayı, hayatı sevmeyi ve gülümsemeyi ihmal etmeyin. Hayat kısa, yaşamdan zevk almaya bakın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

Her Çocuk Özeldir Film Yorumu

Merhabalar Senenin son günü izlediğim çok güzel ve özel bir film Her Çocuk Özeldir.

Neden Ajanda Kullanmalıyız? Kaç Tane Ajandam Var?

Merhabalar Dünkü yazımda Çocuklara Ajanda Alışkanlığı Kazandırmak 'tan bahsetmiştim.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Rabia Çetin, Beyza Neşe Akkuş - Dedoş'tan Öğrendiklerim

 

Lütfen Dikkatle Okuyunuz!...

Merhabalar Bu yazıyı yazmak uzun zamandır aklımdaydı.

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.

Hayatın Güzellikleri Kitaplar Gelenler ve Gidenler

Merhabalar Hayatımda yaptığım en güzel şeylerden de birisi kitap kardeşine sahip olmak.