Ana içeriğe atla

10.06.2017 Yver Rocher Alışverişim

 
Merhabalar

Her ne kadar havalar henüz ısınamamış olsa da elbet ısınacaktır diye ümit ederek tatil hazırlıklarına başlamış bulunuyorum. Bayram sonrasında gideceğimiz tatil için güneş ürünlerimi aldım ve sizlere taze taze alışveriş yazısıyla geldim. Yver Rocher güneş ürünlerini çok merak ettiğimden bu yılki güneş ürünleri alışverişimi Yver Rocher mağazasından yaptım. Zira hayvanlar üstünde test edilmemesi, paraben, boya vs. içermiyor olması nedeniyle tercih ettim. Hadi bakalım neler almışım.





Yver Rocher Solaire Peau Parfaite Sprey 50 SPF Güneş Sütü. Ailecek teleme peyniri gibi olunca mecburen 50 SPF altında güneş ürünü maalesef kullanamıyoruz. Hele ilk gün krem değmemiş bir yer kalırsa vay halimize.
Güneş sütü bir tane aldım. Zira geçen yıldan açılmamış bir tane vardı. İkisinin yeterli olacağını düşünüyorum. Ürün içeriğinde boğa dikeni var. Ürünü 2 saatte bir yenilemek gerekiyor.



Yver Rocher UvbeautyShield 50 SPF Yaşlanma Karşıtı Koruyucu Yüz Kremi. Güneş nedeniyle oluşabilecek cilt lekelerinden korunmak ve hassas olan yüzümüze koruma sağlaması açısından yüz kremine ihtiyaç oluyor. Özellikle cilt lekesi oluşmaması adına böyle bir ürüne gerek var. Aynı zamanda yaşlanma karşıtı olması nedeniyle kırışıklık önlemeye de yardımcı olacaktır. Ürün içeriğinde organik karite ve organik makademya fındığı var. Ailecek kullanılabilecek bir ürün. 




Yver Rocher Solaire Peau Parfaite After Sun. Güneş sonrası nemlendirici onarıcı süt. Bu seneye kadar açıkça söylemek gerekirse güneş sonrası ürün almamıştım. Ancak her tatile gittiğimizde neden almadım diye kendi kendime söylendiğim bir ürün. Zira deniz ya da havuzdan çıkıp, duş aldıktan sonra gerginleşen vücut için güneş sonrası ürün gerekiyor. Mağaza görevlisinin anlattığına göre hassas ciltlerin kızarıklık probleminin onarılmasında ve güneşe maruz kalınınca oluşan yanma hissinin en aza indirilmesi konusunda etkiliymiş. Aynı zamanda da cildi nemlendirdiğini söyledi. Ürün içeriğinde yine bağa dikeni var.




Yver Rocher Monoi de tahiti Bronzlaştırıcı Aromatik Yağ. Tatilin son günlerinde tenimin biraz renk değiştirmesi adına bronzlaştırıcı yağ tercih ediyorum. Her ne kadar güneşlenmek için direkt güneşe maruz kalamıyor olsam da gölge de etki etmesi açısından aromatik yağları seviyorum. Ürün içeriğinde monoi çiçeği yağı ve tiare çiçeği yağı mevcut.


Yver Rocher alışverişime toplamda 177,65.-TL ödedim. Yver Rocher'da %20 indirim günleri vardı ve bu indirimden faydalandım. Ürün detayları bitenler yazımda gelecek.

Hepinize sağlıklı günler. Hayırlı iftarlar.

Yeni yazımda görüşene dek, kendinize çok iyi bakın. Kitap okumayı, sağlıklı beslenmeyi ve her şeyden önemlisi kendinize iyi davranmayı unutmayın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?