Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Eylül, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

06.09.2016 D&R Kitap Alışverişlerim

Merhabalar En son kitap alışverişi yazımda kitap almamaya kendi kendime ne sözler vermiş hatta bunu yazımda da dile getirmiştim ama nerdeeeee bende o dayanacak yürek. Yine bir alışveriş yazısı ile sizlerle birlikteyim.

2.Sultanbeyli Kitap Fuarı 01-09 Ekim 2016

Merhabalar Bu sıralar sizlere fuar haberleriyle geliyorum. Sonbahara girdiğimiz şu günlerde kitap fuarları da artık yavaş yavaş kapılarını açıyor. Aslında yaz aylarında da kitap fuarları yapılıyor ancak kışın bu oran daha fazla oluyor.

5.Sancaktepe Kitap Fuarı 30 Eylül-9 Ekim 2016

Merhabalar Yoğun çalışma temposu bayram telaşı ve tatil nedeniyle Sivas Kitap Fuarını yazmayı unutsam da, sizlere daha doğrusu daha çok İstanbullu kitap severlere çok güzel bir haberle geldim.

Sümeyye Akarçay - Rehine

Merhabalar Uzun zamandır raflarımda bekleyen ve bir gece ansızın dikkatimi çekip, sabahına da bitirdiğim bir kitap ile sizlerleyim. Sümeyye Akarçay ve Rehine.

Bitenler - Çöpe Gidenler 5

Merhabalar Ev yine çöp eve dönüşme yolunda ilerlerken eşimin çemkirmesi ve boş kutuları atacağını söylemesiyle kendimi bilgisayar başında yazarken buldum.

Blog ve Blogger Keşif Etkinliği / Keşfedilen Bloglar 2

Merhabalar Etkinliği başlatalı biraz zaman geçmesine rağmen malum bayram tatili, okulların açılması girdi ve maalesef ben bir süre bloğumdan ayrı kaldım.

Sarah Jio- Gündüzsefası

Merhabalar Sarah Jio'nun Gündüzsefası kitabını bu seneki yaz tatiline giderken yanıma aldım. Uzun zaman önce kitaplığıma eklemiş olmama rağmen, okumaya ancak sıra geldi.