Ana içeriğe atla

Bitenler - Çöpe Gidenler 5

Merhabalar

Ev yine çöp eve dönüşme yolunda ilerlerken eşimin çemkirmesi ve boş kutuları atacağını söylemesiyle kendimi bilgisayar başında yazarken buldum.


Elseve 6 Mucizevi Yağ Serisini aldığım günden itibaren düzenli olarak kullandım. Şampuanın saçı temizlemesi ve kurutmamasını sevdim. Saçlarımda tülerme ve elektriklenme olayı da seriyi kullandığım süre içerisinde olmadı. Seriden memnun kaldım. Biten diğer ürünleri ile ilgili yazıma da buradan okuyabilirsiniz. Sadece saç maskesi henüz bitmedi. Biter bitmez onunla ilgili deneyimlerimi de sizlerle paylaşacağım.

Avon Senses Revitalising duş jeli ile ilgili deneyimlerimi daha önce buradaki yazımda yazmıştım. Bir alana bir bedava olarak aldığım bu üründen tekrar almayı düşünmüyorum. 

Gliss Ultimate Oil Elixie Serum üzerinde çok işlem görmüş ve yıpranmış saçlar için yazısını gördüğümde çok büyük umutlarla sepete eklemiştim. Ürünün vaatleri arasında saç yüzeyinde onarım, yoğun besleme, saç kırılmalarında yüksek oranda azalma, mükemmel parlaklık ve hissedilen esneklik var. Ancak ben bu vaatlerin hiç birini saçımda göremedim desem yeridir. Öncelikle ürünü alıp deli gibi çalkalamanız gerekiyor ki içindeki iksir karışsın. Ürünü saç uçlarına sprey şeklindeki şişesinde sıkarak uyguluyorum. Tüm şişeyi bitirmiş olmama rağmen maalesef saçlarımda bir değişim yok. Saçlarımda nemlendirme,parlaklık ve kırıklarda onarım adına bir şey olmadı. Ayrıca ürünün yoğun bir kıvamı yok. Bildiğiniz su gibi. Ürünü yeniden almayı düşünmüyorum.


Urban Argan Oil bu ürün benim favorim. Islak veya nemli saça uygulanan pompalı şişesiyle ziyan durumunu da ortadan kaldırıyor. Ürünün vaatleri arasında kırık onarmada bulunuyor. Fakat ben kırık onarma konusunda herhangi bir yararını görmedim. Ancak kırıkların görünümünü azaltmak konusunda başarılı. Ürünün saçlarda yumuşaklık etkisi çok güzel. Kokusu ise insanı mest ediyor. Uygulama sonrasında saçta yağlanma ya da ağırlık hissi vermiyor. Saçı ısıya dayanıklı hale getirmesi içinde nemli veya ıslak saça uygulanması önemli. Ürünü kuru saçlara uygulayanlar da var ancak ben kuru saça uyguladığımda verdiği hissi sevmedim. Ürünün yoğun bir yapısı var. Olumsuz tek tarafı ise 125 ml. ve fiyatı 30,00.-TL civarında. Mağazalarda indirimli dönemlerinde almak daha mantıklı. Ürün şu anda bittiğinden ilk indirimde almayı düşünüyorum.

Yeni yazımda görüşmek üzere. Okumayı unutmayalım. Sevgiler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?