Ana içeriğe atla

Bitenler & Geri Dönüşüme Gidenler 72

Herkese Merhaba;

Biten ürün yazılarımı bitirmeyi düşünüyorum ama yenileri geldikçe bir türlü bitmiyor. Neyse bu yazıyı sıcağı sıcağına yazıp aradan çıkarayım dedim. O zaman neler bitirmişim hemen başlayalım. 


Splat Biocalcium Diş Macunu : Splat markasının genel olarak ürünlerini seviyorum. Her ne kadar favorim siyah diş macunu olsa da indirim dönemine denk gelmediysem diğer ürünlerinden alıyorum. Splat Biocalcium diş macununu da diğer ürünleri gibi sevdim. Temizlemesi güzel ve ağızda çok fazla macun tadı kalmıyor. Macun tadını sevmediğimiz için bu güzel bir şey. Ancak ağızda yine de bir ferahlama hissi oluyor ve bunu sevdim. Aşırı değil yani. İndirim dönemlerinde yeniden alacağım ürünlerden. Tavsiye ederim.


Yver Rocher Soğuğa Karşı Koruyucu El Balsamı : Bu ürünü mağazadaki görevli ellerimin çok kötü olduğu bir dönemde öve öve bitiremediği için almıştım. Evet yoğun yapısı var. Bu güzel bir şey ancak o kadar para verdiğime göre ellerimde en azından biraz olsun iyileştirme ve yıkadıktan sonra yumuşak kalma hissi beklerdim. Fakat çok da beğendiğim gibi çıkmadı. Çok kötü diyemem ama beklentimi karşılamadı. Yoğun yapısı nedeniyle koruması açısından özellikle bulaşık ya da temizlik öncesinde de kullandım. Koruması fena değildi ama dediğim gibi bu kadar para veripte hele ki bu kadar küçük bir ambalajda olmasına da ayrıca takılmış durumdayım. Bir daha ne yazık ki almayacağım ürünlerden. Hele ki döviz fiyatlarının geldiği nokta düşünülürse ne yazık ki bütçeyi de düşünmek gerek. Daha uygun fiyatlı, daha fazla gramajı olan ürünler tercih etmek daha mantıklı olacak gibi.


Elseve 6 Mucizevi Yağ Besleyici Şampuan : Bu şampuanı severek kullanıyorum ancak son zamanlarda marketlerde göremedim. Satıştan mı kaldırılacak anlamadım. Hani maşallah dediğim kırk gün yaşamaz ya beğendiğim ürün olduğunda nedense piyasadan kalkmasına da ayrı sinir oluyorum. Neyse umarım satışta kalır. Ürün sürekli kullandığım ürünlerden zaten. Yenisini alabilirim. Saçtaki kokusunu ve saça verdiği yumuşak hissi seviyorum. Bu serinin ürünlerini seviyorum. Tavsiye ederim.


Bea Beauty Lavender Harmoıny Duş Jeli : Bu ürün elimdeki son şişeydi ve bir daha almayacağım ürünlerden. Daha öncede yazmıştım, ürünün yapısını sevmedim. Çok akışkan olduğu gibi, kokusu da kalıcı değil. En azından banyodan çıktıtan sonra bir süre o temizlik hissini koku olarak hissetmek istiyorum ancak bu üründe o hissi ne yazık ki alamadım. İndirim döneminde stokladığım bir üründü. Bir daha da almayı düşünmüyorum. 

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Evde ve sağlıkla kalın.

Yorumlar

  1. hello dear sir/madam
    I read your blog Bitenler & Geri dönüşüme Gidenler 72for a long time. That's why you are requested to add this post to our blog in your portal.
    Verify in our blog this blog.professionalmovers.in . We keep sharing your blog with us from time to time.
    thank you

    This is My Blog:- Packers And Movers

    Hyderabad

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan

Megalodon Köpek Balığı Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhabalar Bugün sizlere Megalodon hakkında bilgi vereceğim.

Bir Yaprak Sarması Meselesi