Ana içeriğe atla

Jungle Cruise Film Yorumu

Herkese Merhaba

Onbeş tatil geldiyse oğlumla birlikte tabii ki film saatleri yapılır. Bu defaki filmi ailecek izlemedik. Çünkü eşim kazana düştü. Şaka şaka. İşte kendisi çalışıyor. Neyse. Biz ana-oğul saati yaptık ve oğlum Dwayne Johnson hayranı olduğu için izlemek istediği Jungle Cruise filmini seçti. Hadi önce konusuna bakalım. Sonra film hakkındaki yorumlarıma geliriz. 

Tıbbın geleceğini değiştirecek olan bir ağaç vardır ve bu zor ağacı bulmak için maceraya atılan bir bilim insanının ve kaptanın hikayesini konu alıyor Jungle Cruise. Lily Houghton, yeni bir göreve atılacaktır. Efsane şudur ki; Amazon'da iyileştirici güce sahip olan bir ağaç vardır. Bu ağacın bulmasını için Lily büyük bir istek duymaktadır. Bunun içinde Amazon ormanlarına bir yolculuğa çıkan Lily, nehirde bulunan geçide gidebilmek için Frank'ın köhne ama çekici teknesi La Quila'yı kiralamak zorunda kalır. Macera dolu yolculuğa çıkan Lily ve Frank, yağmur ormanlarının güzelliğinde saklanan bir çok tehlike ile karşı karşıya kalacaktır.

Film genel olarak fena değildi. Yani çocuklarınızla birlikte izlerseniz ilgilerini çekebilir. Ancak bana pek hitap ettiğini söyleyemeyeceğim. Çok bir şey beklemeden izleyebileceğiniz bir film. Çok fazla aksiyon var gibi görünmesine rağmen ne yazık ki öyle aman aman da bir aksiyon yoktu. Yani macera falan denilince daha fazla aksiyon beklemedim desem yalan olur. Göstermelik birkaç sahne vardı ama bana göre bu filmi kurtarmaya yetmemiş. Sonuçta filmin sonunu tahmin ettiğiniz için açıkçası öyle yüreğim ağzımda izlediğim bir film olmadı. Ancak dediğim gibi çocuklarla birlikte zaman geçirmek adına izlenebilecek bir film. Bu açıdan bakıldığında izlenebilir bir film zaten. 

Filmin en sevdiğim repliği; İçlikli oldu. :)

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Evde ve sağlıkla kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Deeptone Röportajı

Merhabalar Bloğumda bugün çok tatlı bir konuğum var ve kendisiyle yaptığım röportajla bu haftayı selamlıyoruz.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Melisa Şentürk - Kullanıcı

 

Sabri Bey Ve Ayla Hanım

  Merhabalar Bir zamanların yani doksanlı yıllarının en sevilen dizisiydi Bizimkiler.

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

Ece Evren - Geçmişten Gelen Adam Kitap Tanıtımı

Merhabalar Haydi toplanın yamacıma. Sizlere çok güzel bir haber vermeye geldim.  Kitap sitelerinde yeni çıkan kitaplara bakarken bir de ne göreyim? Hepimizin sevdiği ve saydığı sevgili  Ece Abla  yeni bir kitap çıkarmış.

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.

Sınavlarda Öğrencilerin Verdiği İlginç Cevaplar

Merhabalar Sabah sabah yüzünüzde gülümseme oluşturacak bir yazıyla geldim.