Ana içeriğe atla

Hadi Kumbara Açalım

Herkese Merhaba

Her yıl sıfırdan para biriktirmeye başlamak alışkanlık oldu. 2021 yılında da yine yılmadan, usanmadan oğlumla birlikte para biriktirmeye devam ettik. Eşimden tırtıklamak suretiyle katılmasını sağladığımızı söylemek zorundayım. Zira kendisinin çantasında bozuk para tutma gibi bir huyu var. Neymiş huzur veriyormuş. Neyse konumuz bu değil. Ama ben arada da olsa yine de kendisinden bozuk para alabildim mi? Alabildim. O zaman zafer benim.

Gelelim kumbaramızda kaç para topladığımıza. İki mkumbaranın ikisi de tıka basa doluydu. Bu sene iki kez kumbara açılışı yapmadık. Sene sonunda tek defada yaptık. Toplamda 371,40.-TL gibi bir rakam toplamışız. Geçen sene sanırım daha fazlaydı. İnşallah seneye daha fazla toplarız.

Bu yıl toplanan para oğlumun olacaktı. Bu nedenle de oğlumun hesabına yatırılacak. Oğluma hayırlı, uğurlu ve bereketli olsun inşallah.

2022 yılı için yine kumbaraya para atmaya başladık. Heyecan içinde seneye kadar toplamaya devam edeceğiz. 

Sizlerde birikim yapıyor musunuz? Hadi bu zamana kadar birikim yapmaya fırsatınız olmadıysa bu sayede sizlerde birikim yapmaya başlayın. Bence çok güzel olur. Sene sonunda istediğiniz bir yerde kullanmanın mutluluğunu yaşamaya ne dersiniz?

İllaki kumbaranız olmasına da gerek yok. Kavanozlara da toplayabilirsiniz. Hadi bakalım. Katılanlar olursa yorumlara bekliyorum.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Evde ve sağlıkla kalın. 

Yorumlar

  1. Allah bereket versin :) Kumbaralar çok tatlı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gamzeli Kız;
      Çok teşekkürler. Bir bankanın oğluma hediyesiydi. :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Yeni Bir Yıla Merhaba Derken....

 

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 2. Bölüm

Naime Özeren - 23 Nisan

Bir Yaprak Sarması Meselesi