Ana içeriğe atla

Artık Youtube'dayız

Herkese Merhaba

Uzun zamandır aklımızda olan projeyi artık hayata geçirmiş bulunuyoruz. Bulunuyoruz diyorum çünkü oğlumla birlikte evde denediği yemeklerin video çekimlerine başladık. Okul sunumları olduğu gibi, evde yemek ve gastronomi üzerine çalışmaları da devam ediyor. Evde yaptığımız ev ödevlerini kısa videolar haline getiriyoruz. Bu videoları da aynı zamanda sizlerle paylaşalım istedik. 

Bu videolar aynı zamanda amatör yemek yapanlar içinde yol gösterici olacağından sizlerinde işine yarayacağını düşünüyoruz. Elimizden geldiğince yemeklerin her aşamasını sunum tarzında, anlaşılır ve sizlerinde işinize yaracak şekilde çekmeye çalıştık. Hatta bugün ilk videomuzun yüklemesini de yaptık.

Videolarda konuşma yok. Sessiz vlog şeklinde olacak. Açıklama kısımlarında sizler için malzemeleri paylaşmış olacağız. Yani sizleri gereksiz geyiklerle de sıkmamış olacağız. Zaman zamanda belki sizlere yemek dışında sessiz vloglar atabiliriz. Kim bilir, kısmet.

Bu süreçte oğluma destek olmak için kanalımıza abone olup, videolarımızı da beğenirseniz, kanalımızı tavsiye edip paylaşırsanız çok ama çok seviniriz. 

Şimdiden hepinize çok çok teşekkürler. Oğlumunda bu süreçte yolu açık olsun inşallah. Kanalımıza Buradan abone olabilirsiniz. 

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Evde ve sağlıkla kalın.

Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Yeni Bir Yıla Merhaba Derken....

 

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 2. Bölüm

Naime Özeren - 23 Nisan

Bir Yaprak Sarması Meselesi