Ana içeriğe atla

Bitenler & Geri Dönüşüme Gidenler 69

Merhabalar

Biten ürünler ama bitmeyen yazılarıyla sizlerleyim. Fotoğraflama işinde ne kadar iyiysem, ne yazık ki yazma işinde bir o kadar kötüyüm. Neyse bakalım neler bitirmişim?


Benri Zeytinyağlı Şampuan : Daha öncede yazmıştım. Bu üründen ne yazık ki memnun kalmadım. Fiyat performans açısından bakıldığında bana kalırsa yazın tatilde sürekli duş alındığından kullanılabilir. Ancak yapısı, saç da yaptığı dökülme nedeniyle yeniden almayacağım ürünler arasında. Birkaç tane aldığımdan bitene kadar kullanıyorum. 


Egos Saç Köpüğü : Saç köpüklerinde ben biraz daha jöle gibi olanları seviyorum. Yani biraz daha ıslak görüntü vermeli. Bu ürünü ıslak saça uyguladıktan sonra kuruduğunda saçlarımda elektriklenme yaptı. Zaten saçlarım elektirklenmeye müsait. Köpük kullanmamış gibi oluyor. Bu ürün bir daha almayacağım ürünler arasında. Bu markanın başka ürünlerini denemedim. Belki onlarda biraz daha ıslak görüntü verebilecek olan vardır. Bilemiyorum. Egos markasını çok severdim ama bu ürünü ne yazık ki sevemedim. Eğer istediğim saç köpüğünü bulamazsam yeniden jöleye dönmek zorunda kalabilirim. 

Rexona Shower Fresh Roll - On : Ailecek ayıla bayıla kullandığımız bir ürün. Kaç tane bitirdim bilemiyorum. Erkek ve kadın bana kalırsa herkes kullanabilir. Oğlum ve eşimde kullanıyor. Çok memnunuz. Hele kokusuna ayrı hastayım. Mutlaka stoklanacak ürünler arasında. Sizde mutlaka deneyin. Memnun kalacaksınız. 


Bargello 750 Erkek Parfüm : Bu parfümü ilk aldığımızda çok severek almıştık. Ancak sonrasında pek beğenmemeye başladım. Parfüm adı nedir bilemiyorum? Yeniden alacağım ürünler arasında değil. Başka erkek parfümlerine bakacağım. Doldurma parfümler şu hayat pahalılığında kesinlikle kurtarıcı ürünlerden. Ürünler ilgili bir sıkıntım olmadı. Yanlış anlaşılma olmasın. Sadece ilk anda beğendiğim bu ürünü sonradan beğenmedim. Belki de eşimin tenine gitmedi bilmiyorum. Belki de siz seversiniz. 


Morfose Milk Therapy Hindistan Cevizli Saç Bakım Suyu : Bu ürünü severek kullanıyorum. Saçlarımdaki kokusunu seviyorum. Duş sonrası uyguluyorum ve daha kolay taranmasını sağlıyor. İçeriğindeki hindistan cevizi sayesinde aynı zamanda da bakım yapıyor. Yeniden alacağım ürünler arasında. 

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Evde ve sağlıkla kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Yeni Bir Yıla Merhaba Derken....

 

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 2. Bölüm

Naime Özeren - 23 Nisan

Bir Yaprak Sarması Meselesi