Ana içeriğe atla

Bitenler & Geri Dönüşüme Gidenler 68

Merhabalar

Ürünler bitiyor ancak yazıları bir türlü bitmiyordu. O zaman sıradaki yazımız gelsin de bakalım yine neler bitmiş? Neleri sevdim, neleri sevmedim? Hep beraber göz atalım. Buyurunuz efendim.


Pastel Oje 44 numara : Pastelin ojelerini çok severim. 44 numara ojesi siyah ile koyu vişne çürüğü arasında bir renk. Her türlü kıyafete uyum sağlıyor. Yapısı güzel ve fırçasının da sürümü iyi. Tek kat da istenilen performans ne yazık ki olmuyor. Koyu renk ojelerin kaderi sanırım. Mutlaka iki kat olması lazım. Kalıcılık iki kat olduğunda iki gün gidiyor. Zaten bir ojenin de üçüncü günü pek hoş durmuyor. Şahsi kanaatim. Elimdeki ojeler bittiğinde yeniden alacağım ürünlerden. 


Bargello 154 numara parfüm : Şu hayat pahalılığında kurtarıcımız doldurma parfümler. Benim Bargello markasında iki favorim var. 154 ve 323. 154 numara Lacost Classic. 323 numara da 212 Sexy. İkisinin kokusuna da bayılıyorum. 323 kışın 154 ise yazın kullandığım parfüm. Artık herkes bu kokuları benimle anıyor. Bittikçe stokladığım ürünlerden. Bargello mağazasından kokularına mutlaka bakmalısınız. 


Duru Argan Yağı & Kil Duş Jeli : Kaçıncı kutuyu bitirdiğim bilmediğim, ailecek çok severek kullandığımız ve üstüne tanımadığımız duş jeli. Israrla ve inatla ne kadar duş jeli denersek deneyelim, yine en son bu kokuda karar kıldığımız ürün. Herkese şiddetle ve dehşetle tavsiye ederim. Kokusu bir harika. Mutlaka denemelisiniz.


Benri Zeytinyağlı Şampuan : Bu ürünü Gratisten indirimli olarak almıştım. Fiyat performans olarak fena değil. Ancak sürekli kullanımda ne yazık ki saç dökülmesine neden oluyor. Bu ürün bence yazın kısa süreli olarak tatilde sürekli duş alınan zamanda fiyat nedeniyle tercih edilebilir. Ancak yeniden almayacağım bir ürün. Ürün yapısı çok sıvı. Bu nedenle de çabuk bitiyor ve dökerken de dikkatli olmak gerekiyor.


Duru Okyanus Tazeliği Duş Jeli : Duru markasının duş jellerini seviyorum. Bu ürünü daha öncede almıştım. İstediğim ürün olmadığında muadil olarak alıyorum ancak bu sefer nedense kokusu istediğim kadar yoğun gelmedi. Oysa daha önceden aldığımda çok beğenmiştim. Bir daha alırken koklayıp alacağım. Çok baskın değilse almam. Eski performansını ne yazık ki bulamadım. 

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Evde ve sağlıklı kalın.

Yorumlar

  1. Keşke fiyatlarında eklesen havalı :) olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jd Sezer;
      Aslında dediğiniz çok mantıklı olurdu ama indirimde aldıklarım oluyor ve üzerinden zaman geçiyor. Tek tek hatırlamam zor. Bir de her şehirdeki fiyatlar farklı. İnsanları yanıltmak da istemem:) Ben sadece menun kaldım ya da kalmadım diye kendi düşüncelerimi paylaşıyorum. Takdir jürinin:)

      Sil
  2. Ürün tanıtımı ve bilgilendirme için teşekkürler, iyi çalışmalar.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Yeni Bir Yıla Merhaba Derken....

 

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan

Bir Yaprak Sarması Meselesi