Ana içeriğe atla

Bitenler & Geri Dönüşüme Gidenler 67

Merhabalar

Biten ürünler bu aralar fazlasıyla gelebilir. Fırsat buldukça yazmaya devam edeceğim. Eskilerden de oldukça fazla biten ürün var. Ama yazılmadıkça birikmiş ne yazık ki. Hadi o zaman başlayalım.


Splat Blackwood Diş Macunu : Bu diş macununu ne kadar sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım. İndirim döneminde sürekli stokladığım ürünlerden. Sürekli indirime girsin, hep srok yapayım dediğim ürünlerden. Kesinlikle tavsiye ederim. Şimdiye kadar tavsiye ettiğim herkes çok memnun kaldı.


Gülşah Aseton : Ekonomik olarak alınabilecek bir aedton. Fiyat-performans açısından bakıldığında beklenileni veriryor diyebilirim. Koyu renk ojeleri çıkarma konusunda başarılı. Ama tek defada çıkarsa daha memnun olacağım. Ekonomik olduğu için yeniden tercih edeceğim ürünlerden. Bim ve A101 mağazalarında bulabilirsiniz. 


Elidor Saç Dökülmesine Karşı Şampuan : Bu üründen ne yazık ki hiç memnun kalmadım. Saç dökülmesine karşı yazdığı halde, bu ürünü kullandığım zaman maalesef aşırı dökülme yaşadım. Hatta o dönemde aşırı dökülme nedeniyle ara ara başka ürün kullanarak bitirdim. İsrafa karşı olduğumdan hiçbir ürünü genelde çok elzam durum yoksa atmam. O nedenle de ürünü bitirdim ancak yeniden alacağım bir ürün ne yazık ki değil. Yapısını da çok sevemedim. Saç kremi kullanmama rağmen, saçlarımda elektriklenme yaşadım. Benim için şansız bir ürün oldu. 


Yver Rocher Kuru Ciltler için Onarıcı Vücut Sütü : Bu ürün alışverişime hediye olarak verişmişti. Ürünün yoğun yapısını, elleri nemlendirmesini sevdim. Kış döneminde özellikle kuru ciltlerin seveceği bir ürün. Bu ürünün daha önce pompalı olanını kullanmıştım. Çantada taşımak için uygun olsa da, pompalı olanı kullanım ve hijyen açısından daha iyi. Özellikle bu kutuda olanı bir süre sonra içindeki ürün çıkması zor olduğu için, kesip bir kaba boşlatmak zorunda kaldım. Alacaklar eğer yanında taşımayacaksa pompalı olanını tercih etsinler. Pompalı ürünler candır.


Duru Argan Yağı & Kil Duş Jeli : Bu ürüne aşığım. Çok seviyorum. Kokusu beni benden alıyor. Kça kutu bitirdim sayamıyorum ve her biten ürünlerimde hemen hemen oluyor. Şimdiye kadar kullanmayanlar bu ürüne mutlaka şans vermeli. Öve öve bitiremeyeceğim ürünlerden. Kesinlikle aşık olacağınızı garanti ediyorum. Defalarca yazdım ama yeniden yazmakta fayda görüyorum. Ürün bizim ailede kaşıntı, kabartı, kızarıklık vs. yapmadı. Kendimizi deniz kenarında gibi hissediyoruz bu ürünü kullandığımızda. Hep indirimde olsun ve stok yapayım dediğim ürünlerden. Şiddetle ravsiye ederim.

Yeni yazılaırmda görüşünceye dek, kendinize 4iyi bakın. Evde ve sağlıkla kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Monica Mccarty - İskoç Esareti

Merhabalar İskoç kitaplarını sevmeme neden olanlara selam olsun. Normalde okuyacağımı düşünmediğim İskoç kitaplarının şu anda hastası olmuş durumdayım. İskoç Esareti'de bu kitaplardan birisi.

Naime Özeren - 23 Nisan

Bir Yaprak Sarması Meselesi

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Bedelli Sermaye Artırımı Nedir?

 

Piyasalarda Bugün: 26 Nisan 2024