Ana içeriğe atla

Bitenler & Geri Dönüşüme Gidenler 66

Merhabalar

Biten ürünleri fotoğraflayıp, yazmayı unutan, üşenen bir Beyda bırakalım şuraya ve hemen ürünlere geçelim. 


Splat Blackwood Diş Macunu : Çok beğendiğim, herkese şiddetle tavsiye ettiğim bir ürün. İndirim döneminde denk geldikçe stok yapıyorum. Çok severek kullanıyorum. Ailecek çok seviyoruz. İndirimde bulursanız mutlaka deneyin. Siyah rengine aldanmayın, etkili temizlik sağlıyor.


Duru Argan Yağı & Kil Duş Jeli: Bu duş jeli en en en favori duş jelim. Ne kadar ürün denersem deneyeyim, bu üründen aldığım keyfi hiç birinden alamadım. İndirimde denk geldikçe stok yapıyorum. Banyo sonrası vücutta kalan kokusu insana resmen huzur veriyor. Elimde bitmek üzere, indirimde bulduğumda yine stok yapacağım. Sizlerde mutlaka deneyin. Vazgeçemeyeceksiniz.


Yver Rocher Kuru Ciltler İçin Nemlendirici Vücut Losyonu : Bu ürün alışverişime hediye olarak verilmişti. Dokusunu çok yoğun değil. Ellerde yapışkan his bırakmıyor. Nemlendirmesi iyi. Ancak elleri yıkadıktan sonra elde çok fazla kalmadığından kremi yenilemek gerekiyor. Fakat döviz kurları düşünülünce kremin fiyatı uçmuş durumda. El kremine ne yazık ki o kadar para verip alamam. Yeniden şans veremeyeceğim üzgünüm.


Yver Rocher Kuru Ciltler İçin Onarıcı Vücut Sütü : Bu üründe yine alışverişime hediye olarak verilmişti. Dokusunu yoğun. Ellerimi yıkadıktan sonra hemen ellerimden gitmiyor. Özellikle kış aylarında kurtarıcı bir ürün. Fakat yine döviz kurlarından dolayı bir el kremine o kadar para ne yazık ki veremem. Her ne kadar yapısını beğenmiş olsam da, devir ekonomi devri. Daha ekonomik ürünler kullanmaktan yanayım.


Yver Rocher Laos Nilüferi Roll-On : Bu üründe doğum günü ayımda hediye olarak verilmişti. Kokusu dışında ürünü ne yazık ki sevemedim. Zaten stick ürünler dışında ıslak roll-on türleri ile anlaşamıyorum. Islak dokusu nedeniyle kurumasını beklemek zorunda kalıyoruz. Acil durumlarda kıyafete bulaşması çok can sıkıcı. Bu ürün ne yazık ki terlemeyi de önlemiyor. Sadece koku veriyor. Benim yeniden alacağım bir ürün değil. 



Yver Rocher Saç Dökülmesine Karşı Şampuan : Bu ürünü severek kullanıyorum. Dökülme konusunda çok etkili. Kaç kutu bitirdiğimi bilmiyorum. Fakat ürünün astronomik fiyatından dolayı artık alamıyorum. Döviz fiyatları düşerse yeniden almayı düşünebilirim. O zamana kadar yeni ürün arayışım devam ediyor. 

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Evde ve sağlıkla kalın.

Yorumlar

  1. harika bir örnek ve başarılı bir davranış sergileme mesajı olmuş geri dönüşüm yazınızı sevdik. Blogunuzu daha sık ziyaret edeceğiz yeni faydalı yazılarınızda görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
  2. Toplumsal mesajınızın başlıgı için sizi tebrik ediyoruz...
    Keyifli paylaşımlar efem.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederim. Sizleride sayfalarıma beklerim.

    chat

    mobil sohbet

    radyo sohbet

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederim. Sizleride sayfalarıma beklerim.

    Sohbet kanalları


    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

Turgut Ülgezer Röportajı

Merhabalar Her hafta sizleri yeni kalemlerle, yeni yüreklerle buluşturmaya devam ediyorum.

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 2

 

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

George R.R. Martin - Rüya Şarkıları Cilt 1

 

Atık Pil Nedir? Nasıl Muhafaza Edilmelidir?

  Merhabalar Oğlumla geçen gün biten saatin pilini değiştirirken oğlumu denemek için elimdeki atık pili çöpe atmasını söyledim.

Erol Köker Kimdir?

 

Halil Serkan Öz'den Miras Kalan 64 Kitaplık Okuma Listesi

Merhabalar Halil Serkan Öz'ü çoğu kişi bilmeyebilir.