Ana içeriğe atla

Birenler & Geri Dönüşüme Gidenler 64

Merhabalar

Yazdan kalma biten ürün yazılarımdan biri. Tatilde iken biten ürünlerimi fotoğraflamış ancak yazısını yazmamışım. Yani tatilden boş kutuları getirmenin de anlamı yok değil mi? O zaman bakalım neler bitirmişim. 

Not: Ne yazık ki döviz kurlarından dolayı artık bu marka ile olan aşkımı bitirmek zorunda kalacağım. Zira yüzde yüz artan fiyatlar bütçeye zarar verecek. Kaldı ki indirimli fiyatları bile almış başını gitmiş durumda. Yazık oldu ama elden gelen bir şey yok ne yazık ki. Sadece güneş ürünleri için düşünebilirim. Zira severek kullanıyoruz. 

Yver Rocher Mandalina & Sedir Ağacı Duş Jeli: Kokusu güzel. Bu markanın duş jelleri bende kaşıntı gibi durumlara neden olmuyor. Severek kullandım. Fresh bir kokusu var. 


Yver Rocher Monoi Bronzlaştırıcı Aromatik Yağ:  Bu ürünün kokusunu çok seviyorum. Bronzlaştırma konusunda ne yazık kiben çok beyaz olduğumdan çok bir faydası yok. Ancak bembeyaz da kalmıyorum. Nemlendirme sağlıyor. Kokusu için yeniden alabilirim. Hatta bende ürünü yeme isteği uyandırıyor. O kadar güzel kokusu var.


Yver Rocher 50 GKF Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi: Bu ürünü ailecek severek kullanıyoruz. Güneşe karşı oldukça etkili ve güneş lekesi oluşturmuyor ki, tercih etmemdeki en önemli sebeplerden biri de kesinlikle bu. Özellikle eşimin yüzünde güneş nedeniyle oluşan lekeler, bu ürünü kullandığım zaman olmuyor. Bu nedenle de defalarca alınabilir bir ürün. Oğlumda da rahatlıkla kullanıyorum. Ailecek çok beyaz olduğumuzdan bizim cildimize iyi geliyor.


50+ GKF Güneşe Koruyucu Sprey Güneş Sütü: Defalarca aldığım ürünlerden biri daha. Sprey şişe kolay kullanım sağlarken, ürün düzgün kullanılırsa güneşte yanmayı önlüyor. Biz beyaz bir aile olduğumuzdan 50+ dışında ne yazık ki kullanamıyoruz. Bronzlaşma gibi bir şey zaten söz konusu bile değil. Bizim gibi olanlar varsa tavsiye ederim. 

Yver Rocher Güneş Sonrası Nemlendirici Onarıcı Süt: Bu ürünü o kadar seviyorum ki anlatamam. Duş aldıktan sonra aile boyu kullanıyoruz. Nemlendirme ve güneş sonrası oluşan gerilmeyi önlüyor. Hatta hafif kızarma varsa acısını da aldığını söyleyebilirim. Yeniden alınabilir ürünlerden.

Yeni ytazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Evde ve sağlıkla kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Monica Mccarty - İskoç Esareti

Merhabalar İskoç kitaplarını sevmeme neden olanlara selam olsun. Normalde okuyacağımı düşünmediğim İskoç kitaplarının şu anda hastası olmuş durumdayım. İskoç Esareti'de bu kitaplardan birisi.

Naime Özeren - 23 Nisan

Bir Yaprak Sarması Meselesi

Piyasalarda Bugün: 26 Nisan 2024

 

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Bedelli Sermaye Artırımı Nedir?