Ana içeriğe atla

Bitenler & Geri Dönüşüme Gidenler 63

Merhabalar

Biten ürün yazılarını çok seviyorum. Hem okumak, hem de yazmak ayrı bir keyif veriyor. O zaman ben neler bitirmişim bir bakalım.


Johnson's Baby Şampuan Oğlumun severek kullandığı şampuanlardan. Ben genellikle banyo sırasında makyaj çıkartmak için kullanıyorum. Alerji yapmıyor ama herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir. Yine de dikkatli kullanılmasında fayda var. Yeniden alacağım ürünlerden.


Bu pahalılıkta ne yazık ki orjinal parfüm almaya güç yetmez. Lacoste classic en sevdiğim ve vazgeçemediğim kokulardan. Almak isteyenler Bargello markasının 154 numarasına bakabilirler. Stoklu ürünlerimden. Sanırım ölene kadar da vazgeçemem.


Golden Rose ojelerinin tuvarlak şişe olanlarını çok seviyorum. Tek katta istediğim rengi alabiliyorum. Üç kuruş fazla olsun, kırmızı olsun. Ojenin numarası 77. Yeniden alacağım ürünlerden.


Yves Rocher Dünya Bahçelerinden Roll-On Fransa Provence Lavantası : Bu ürünü doğuım günü hediyesi olarak alışverişime eklemişlerdi. Para verip alacağım bir ürün değil ne yazık ki. Çünkü Kokusunu sevmediğim gibi, koltuk altrında da kuruma süresi çok uzun. Islaklık kaldığında rahatsız oluyorum. Benim alacağım bir ürün olamadı ne yazık ki. 


Urban Hair Care Series Yoğunlaştırılmış Keratin İçeren Yoğun Hasar Onarıcı Pürüzsüzleştirici Sıvı Saç Bakım Kremi : Kasa arkası indirimlerinden aldığım ancak çok da memnun kalmadığım bir ürün. Öyle gözle görülür bir şekilde değişiklik gözlemlemedim. Saçların taranması konusunda da çok büyük performansı yoktu. Tekrar almam.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Evde ve sağlıkla kalın.

Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları