Ana içeriğe atla

Jane Graves - Abartılı Yalanlar Aceleci Duvaklar

Merhabalar
Son zamanlarda fazlasıyla kışlık yapmakla uğraşınca, fazla kafa yormayan kitapları okuyup kafamı dinlendirme derdindeydim. Kitaplığımda uzun zamandır bekleyen kitaplarla devam ederken, konusu ilgimi çekince okumaya başladığım ve bir günde bitirdiğim bir kitap oldu Abartılı Yalanlar Aceleci Duvaklar.

Heather Montgomery muhasebeci olarak çalışmaktadır. Mesleğinde ne kadar iyiyse aşk hayatında o kadar berbattır. Ortalama güzelliği olduğu gibi, hayalperest de değildir. Hatta fazlasıyla gerçekçidir. Yakın zamanda kuzeninin düğünü olacaktır. Yanında erkek arkadaşı olmadığı gibi kuzeniyle ve anneler arasında da bir nevi çocuk yarıştırma durumu söz konusudur. Heather her ne kadar bu durumdan memnun olmasa da annesine de bir şey diyemez. 

Tony McCaffrey kızların hasta olduğu yakışıklılıkta ama bir o kadar da çapkın biridir. Çalıştığı işten çok sevdiği barı devralabilmek adına istifa eder. Arkadaşından alacağı borç ile barı alacaktır ancak arkadaşı son anda vazgeçince bar işi sıkıntıya düşer. O moral bozukluğu ile kendisini Las Vegas'ta bulur.

Heather kuzeninin evlenmeden önce düzenlediği parti için Las Vegas'a gider. Otelde yaşanan olaylar neticesinde kendisini sabahleyin gece tanıştığı çok yakışıklı Tony ile evlenmiş bulur. Peki bu iki birbirine tezat insan bu işin içinden nasıl kurtulacaklardır?

Kitap klasik şezlong kitaplarımdan. Romantik komedi kısmına yer yer katılsam da genel olarak öyle çok gülmeli olduğunu söyleyemem. Evet keyifli ve sonu tahmin edilebilir bir kitaptı ama abartıldığı kadar komedi bir kitap olmadığı gibi, adıyla da kitabın çok uyumlu olduğunu da ne yazık ki düşünmüyorum. Yani aceleci duvaklar kısmı evet ama öyle abartılı yalanlar kısmı hayır.

Kitapta kadın ve erkek karakterleri sevdim. İkisini okumakta keyifliydi. Boş vaktinizde zaman geçirmek okuyabilirsiniz. 

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Evde ve sağlıkla kalın.

Tanıtım Bülteninden

“Muhteşem bir romantik komedi”

Aceleyle evlen…
Muhasebeci Heather Montgomery planlarıyla yaşayan biridir.Dolayısıyla,seksi ve baştan çıkarıcı Tony McCaffrey ile Vegas’ta tanışacağı,bayan şansı oynayacağı ve kumarda kazanılan paraları şampanya dolu bir geceyle kutlayacağı,en çılgınca hayallerinde bile aklına gelmemiştir.Ertesi sabah evli uyanacağı ise,kesinlikle ihtimal vermediği bir şeydir! Bu cici,düzenli ve güzel kız,nasıl olur da buzdolabı boş ve dairesi felaket bölgesine benzeyen ama aynı zamanda kendisini şehvetten çılgına çevirerek düzgün düşünmesini engelleyen biriyle evlenebilir?

Şehvette ağırdan al !
Çabucak evlenen ve boşanmak için yanıp tutuşan Tony,çapkın yaşamına dönmek için sabırsızlanmaktadır.Ama Heather’in ailesi,ciddiyeti ile bilinen kızlarının nihayet aşık olduğunu öğrenerek heyecanlandığında,Tony Heather’e bir plan önerir:Heather,onun diş fırçasını sterilize etse ve yatakla ilgili her şeyi yasaklasa bile,iyi şansın bedelinin ödemek için bir ay daha evli kalmaya razı olur.Ama Heather onun tahmin ettiğinden ve beklediğinden çok daha fazlasıdır;Tony’nin neredeyse ıskalayacağı bir evliliği kutsamaya dönüştürecek,keskin zekalı,tutkulu ve duyarlı bir kadındır !

Basım Yılı : 2010

Sayfa Sayısı : 390

Nemesis Kitap

Çevirmen : Selim YENİÇERİ

Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?