Ana içeriğe atla

Rukiye Kayaarslan - Sen Geldin Bahar Geldi 2

Merhabalar

Sen Geldin Bahar Geldi kitabının devam kitabının yorumuyla geldim bugün.
İlk kitap heyecanlı bir yerde kalmıştı. Geçmişin izleri, geleceği etkilemek isterken amacına ulaşabilmek için her şeyi yapar. Kara çalı gibi aralarına girmek, Tuğrahan ve Ayaz'ın ayrılması için elinden geleni ardına koymayan Şimal istediğini almak için önüne gelen her engeli aşmaya çalışacaktır. Tabii Tuğrahan'dan fırsat bulabilirse. 

Tuğrahan'ın aşkına sahip çıkması, Ayaz'ı aşkına inandırmak için elinden geleni yapması güzeldi. Ancak ilk kitap yorumunda da dediğim gibi kitabın halen daha fazla uzatıldığı kanısındayım. Aşk kitaplarının çok fazla seriye bağlanması, çok ağdalandırılmasından hoşlanmıyorum. Sonra ne yazık ki büyüsü kaçıyor.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Güzel, kitapla ve sevdiklerinizle geçen bir hafta sonu sizin olsun.

Hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

Tuğrahan ve Ayaz için yeni hayatlarının başladığı gün eskinin gölgesiyle kaplandı. Tozlu gönül raflarından inen eski tanıdıktan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Evlilikleri ve aşkları büyük bir güven testine tabi tutulurken alacakları haber her şeyin akışını değiştirecek. Ya birlikte bir geleceğe ya da sonsuza kadar ayrılığa tamam diyecekler.
Tuğrahan yıllarca yasını tuttuğu eski aşkını biranda karşısında görünce ne yapacak? İlmek ilmek işledikleri aşkları bu kuvvetli fırtınaya dayanabilecek mi? Hiç beklemedikleri anda öğrendikleri gerçek onları nasıl etkileyecek?

“Bu duyguyu öğrenmemin vesilesisin. Kalbimin sevgisiyle attığısın. Gözümde aksini gördüğüm sevdamsın. Nefesini duyumsadığımda tamamlandığımı hissettiğim yarımsın. Tuğrahan Aslan sen benim hayallerimdeki adamsın.”

"İyi ki hayatıma girdin. İyi ki bana katlandın. İyi ki beni sevdin. İyi ki beni bekledin ve iyi ki benimsin. Sen hayatıma giren baharsın. Seni seviyorum Ayaz Aslan..."

Basım Yılı : 2016

Sayfa Sayısı : 480

Parola Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Formasyon Analizi Nedir?

 

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Risk Bildirim Formu

 

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.