Ana içeriğe atla

Debbie Macomber - On İki Gün

Merhabalar
Debbie Macomber kalemini sevdiğim yazarlardan. Kendisi naif, sıcacık aile hikayeleri yazıyor. Bu zamana kadar okuduğum kitaplarında bir kaç kitabı haricinde severek okudum. On İki Gün kitabı da tam kış döneminde zevkle ve eğlenerek okuduğum kitaplarından.

Julia bir mağazada satış görevlisi olarak çalışmaktadır. Yaptığı iş onu pek de mutlu etmez. Kendisi sosyal medya alanında çalışmak istemektedir. Bunun için kısa zamanda çok cazip bir bir iş teklifi alır ve son ikiye kalır. Firma iki kişiden birini tercih etmek zorundadır. Buna bir çözüm bulurlar ve buna göre firma bunu bir yarışma haline getirir. İki kişi arasında kişisel blog açacak ve en popüler olan kişi işe alınacaktır. 

Julia yarışmayı nasıl kazanacağını ve bloğu düşünürken, diğer tarafta suratsız, huysuz ama çok yakışıklı kapı komşusu Cain ile uğraşmak zorundadır. Cain'i nasıl adam edeceğini düşünürken aklına blog içeriği gelir ve adını "iyilik planı" olarak koyar. Üstelik iyilik planı için kendine biçtiği süre Noel için kalan on iki gündür. Bu sürede Cain'i tüm o negatif durumlarından kurtaracağını düşünmektedir. Bloğu açar açmaz da Cain ile olan diyaloglarını, yaşadıklarını ve Cain'in suratsızlığı da dahil olmak üzere her şeyi yazmaya başlar. Başlarda blog çok sessiz sakin ilerlerken, sonrasında artan okuyucu kitlesi ile Julia neredeyse ülke gündemine oturmuştur.

Cain Noel'e on iki gün kala sevgili komşusunun bu hareketlerinden etkilenip değişecek midir? Yoksa eski Cain olarak mı kalacaktır? Ya bu süreçte ikili birbirlerinden etkilenirlerse ne olacaktır? Peki ya blog olayını Cain duyacak mıdır?

Yine benim şezlong kitaplarımdan, kafa dağıtmak istediğim zamanlarda okuduğum ve çok da eğlendiğim türden. Kitap ince olmasına rağmen dolu dolu ve eğlenceli bir kitaptı. Cain'in büyükbabası Bernie'e ayrıca bayıldım. Kafa adam doğrusu. 

Julia ile Cain diyaloglarını okumak çok eğlenceliydi. Hele kış mevsiminde, battaniye altında kitabı okurken dışarıda kar yağıyorsa ayrı bir zevkli doğrusu. Eğer okumak isterseniz kışın okumanızı tavsiye ederim. Kafa dağıtmak isterseniz On İki Gün kitabına şans verebilirsiniz.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Evde ve sağlıkla kalın.

Tanıtım Bülteninden

Satış elemanı olarak çalıştığı mağazada mutsuz olan ve sosyal medya ile ilgili bir işin hayalini kurarak blog yazmaya başlayan, neşeli, sevecen Julia...
Julia’nın kapı komşusu olan, asık yüzlü, huysuz ama çok yakışıklı Cain.
İkilinin yolu her sabah asansörde kesişirken, hangisinin duyguları galip gelecek?
Julia, kendisini sinir bozucu bulduğunu söyleyen bu adamı “iyilik planı” ile alt edebilecek mi?
Ve en önemlisi Cain, aralarında gelişen ilişkinin ardındaki sırrı öğrendiğinde her şey aynı kalacak mı?

Basım Yılı : 2018

Sayfa Sayısı : 226

Epsilon Yayınları

Yorumlar

  1. Romantik yaz dizisi tadında belli ki. Bunu da teknoloji ve çağa uydurmuşlar. Blogla uğraşan biri olarak merak ettim doğrusu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ali Demiral;
      Evet romantik dizi gibi. Boş vakitte okunabilir:)

      Sil
  2. Daha önce hiç duymamıştım bu kitabı ama okuyunca konusuna bayıldım.
    Hemen okuma listeme ekleyeceğim:)

    YanıtlaSil
  3. Debbie mac comber kitapları güzel oluyor ☺️

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

İçeriklerim Kopyalanıyor

Bugün  Kitaplara Kaçanlar  bloğu ile içerik çalınması ile ilgili konuştuk ve bunun üzerinden çok geçmeden benim içeriklerimin otomatik olarak kopyalandığını tesadüfen fark etmiş bulunuyorum.

Mimlendim ve Mimledim 34 - Sorularım Ve Ben

Merhabalar Bu sıralar mimler birikti. Sağolsun sevgili blog arkadaşlarım beni mimliyorlar ancak yoğunluğumdan bakamadım.

Mimlendim ve Mimledim 38 - 2018

Merhabalar Derdimiz Hayat  bloğunun sahibi hazır 2018 yılını bitirdiğimiz şu günlerde çok güzel bir mim başlatmış.

Mimlendim ve Mimledim 21 - Küçük Bir Mim

Merhabalar Sevgili  Feri Peri ,  Ece Abla  ve  İzel Tolu  Küçük bir mim yapmışlar ve beni de mimlemişler sağolsunlar. Ben bu sıra hangi yazıya yetişeceğime karar veremediğim için yazılar gecikmeli olarak geliyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve hemen sorulara geçiyorum.

Sabri Bey Ve Ayla Hanım

  Merhabalar Bir zamanların yani doksanlı yıllarının en sevilen dizisiydi Bizimkiler.

Yılbaşı Hediyeleşme Etkinliği Hediyelerim

Merhabalar Dün bir anda gelen ve günümü güzelleştiren bir kargo ile geldim. Sevgili Masal Zehra 'nın yılbaşı hediyeleşme etkinliğine katıldım ve Sevgili  Burası Hayal Kahvesi  bloğunun sahibi Ebemkuşağı ile eşleştim. Öncelikle bu güzel eşleşme için çok mutluyum. 

Sürücü Belgesi ve Sağlık Raporu Sorunsalı

Merhabalar Ehliyet yenileme dönemi başladı bilindiği üzere. 2020 yılına kadar mevcut ehliyetlerimizin değiştirilmesi gerekiyor ve bu süreçte ehliyet yenilemek adına yeniden sağlık kontrolünden geçerek sağlık raporu almak şartı var.

Kara Cuma (Black Friday) ve Alışveriş Çılgınlığı

Merhabalar Bugün kara cuma. Amerikalıların deyimiyle de black friday.

Sürprizimi Açıklama Zamanı

Merhabalar Dün duyurusunu yaptığım sürprizin geldi çattı açıklanma zamanı. Benim için çok heyecan verici bir proje olduğunu kabul ediyorum. İçim içime sığmıyor desem yalan olmaz hani. O kadar heyecan yaptım. Allah'ım utandırmasın inşallah.

Keşf-i Blogger Etkinliği

Merhabalar Sevgili  Edischar  çok güzel bir blog keşif etkinliği başlattı.