Ana içeriğe atla

Şehnaz & Gülşen - Emanet Gelin Kitap Tanıtımı

İstanbul’un arsız Erkut’u, Mardin’in Barzan Ağa’sı…
Yaşadığı iki hayatı da parmağında çevirebilen Zalim Hezeroğlu.

Yaşadığı bu iki hayat, nihayetinde başına bela olmuştu. Belası da emanet bir gelindi. Güzel, uysal, günahkâr; Berçem Dağdelen.

Kimsesiz Berçem, düğün günü kocasının ölümüyle kayınbiraderiyle evlendirilmiş ve böylece bir darbe daha almıştı. Nelerle karşılaşacağını bilmeyen Berçem Nasıl bir hayat yaşayacağından habersizce koparılmıştı doğduğu topraklardan. Hayat ona zehir olacaktı. Bir günah keçisiydi o. Emanet edildiği zalim adamın ellerinde, işkence altında bir ömür geçirecekti.

Kocasının sevdiği kadınla aynı evde nefes alabilecek miydi?

Hayatı darmaduman olan Barzan, bir yanda sevdiği kadın, diğer yanda emanet karısıyla vereceği savaştan galip çıkabilecek miydi?

Basım Yılı  : 2017

Sayfa Sayısı : 448

Dokuz Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

Fatih Murat Arsal - Büyülü Orman

 

Melisa Şentürk - Kullanıcı

 

Fazıl Hüsnü Dağlarca - Saadet

Cengizhan Sönmez - Ödül

Merhabalar Sizlere uzun zamandır günün şarkısını vermediğimi fark ettim.

Şermin Yaşar - Telefon Melefon Yok

 

Saç Bakım Ampulleri

Merhabalar Saçıma boya sürmediğim eski zamanlarda, hatta doğru dürüst şampuan bile kullanmazken (o zamanlar yeşil Kafoğlu sabun vardı ve kesinlikle candı.) saçlarımın bakımı ihmal etmemeye çalışırdım. Kendimi bildim bileli saç bakımına özen gösteririm. 

Michelle Heard - Günahkarın Gücü / Günahkarlar Serisi 2

 

Dilek Gökmen - Çocuklar İçin İngilizce