Ana içeriğe atla

Hazel Gaynor - Menekşeler Fısıldarken Kitap Tanıtımı

Ben hep seni düşünüyor olacağım küçük kardeşim…
“Gitti! Küçük Kardeş gitti ve onun nerede olabileceğini bilmiyorum. Hayatım boyunca hiç bu kadar korkmamıştım. Ben ne yapacağım şimdi? Rosie Flynn neredesin?”

Bir kız kardeşe sahip olmak, dünyanın tüm iyiliklerine sahip olmak demektir ve onu korumak, en önemli vazifedir. Sekiz yaşındaki Flora Flynn de ölüm döşeğindeki annesine küçük kız kardeşi Rosie’yi koruyacağına dair söz verir… Flora ve Rosie Flynn, Londra sokaklarında çiçek satarken hep  el ele tutuşurlar çünkü Flora, gözleri çok az gören kardeşini sürekli tembihlemektedir. Sakın elimi bırakma… Ama bir gün o eller sonsuza kadar ayrılır. Rosie Flynn kaçırılmıştır…

Tilly Harper, Bay Shaw’ın Londra sokaklarında çiçek satarak geçimini sağlayan öksüz ve engelli kızlar için kurduğu eğitim evlerinden birine işe alınır. Burada, yaklaşık kırk sene önce yaşanmış olan bir olayı duyduğundaysa buna kayıtsız kalamayacaktır. Tüm hayatını kayıp küçük kız kardeşini aramaya adayan Flora’nın hikâyesi, Tilly’nin kalbindeki kırıkları harekete geçirir. Her ne sıkıntıyla karşılaşırsa karşılaşsın Rosie Flynn’i bulacaktır…

Gerçek karakterlerin yer aldığı Menekşeler Fısıldarken, kardeşlik denen bağın ne kadar güçlü olduğunu, hayatımız ne kadar zor olsa da tüm engelleri aşabileceğimizi gösteren bir başyapıt.

Basım Yılı : 2017

Sayfa Sayısı : 456

Arkadya Yayınları

Yorumlar

  1. Kitabın konusu çok güzel duruyor.Bir de benim gibi mor aşığı için tam okumalık bir kitap:)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten konusu kalpleri burkan türden. Eminim ki bu kitabı okumaya başladığımda elimden bırakamayacağım. Hemen alınacak kitaplar listesine eklemeliyim :) İnceleme için çok teşekkürler sayenizde bu eseri tanıma fırsatımız oldu :) Ellerinize ve Kaleminize sağlık !

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?