Ana içeriğe atla

Fatih Murat Arsal - Kalbim Seni Unutmuşken

Merhabalar

Elimdeki kitaplar bitmeden kendime kitap almama sınırı koymuştum.
Bu kuralı bozduran bir yazar Fatih Murat ARSAL. Facebook'taki hesabından bu kitabın ilk bölümünü paylaştığından beridir kitabın çıkmasını sabırsızlıkla bekliyordum. Ön siparişe düştüğü anda da hemen aldım.

Karmen reklam ajansı sahibidir. Yeşil gözlü, kızıl saçlı afet işini severek yapmaktadır. Her ne kadar işini severek yapıyor ve bu işten para kazanıyor olsa da, bu iş onun için bir kamuflajdır. Zira kendisi tehlikeli görevlere gözü kapalı atlayan bir tarafı Türk, diğer tarafı Fransız ülkesini seven bir polistir. 

Marsilya'da bir gece gittiği görevde ortaya çıkan bir nedenden dolayı başarısız olunca kendisini görevli bulunduğu otelin kumsalına atar. Morali çok bozuktur. Kumsalda karşılaştığı adam dikkatini çeker. Adam aralarında geçen konuşma sırasında kendisini başka türden bir kadın olarak sanır ve o gece kendisine bir teklif yapar. Teklif Karmen'in aklına yatar. Adamla geçirdiği hafta sonu o kadar güzeldir ki, hayatının en güzel zamanlarını yaşamıştır. Üstelik iki günde tanıdığı bir adamla evlenmeyi düşünecek kadar. Fakat evlenmeyi düşündüğü ve istemeye gelecek adam o iki günden sonra ortalıktan kaybolur. Ardında kalbi kırık, yüreği yaralı bir Karmen bıraktığını bilmeden.

Karmen ve Tahir özel görev nedeniyle Elazığ'da bir ceza evindedir. Ceza evinden bir mahkumu görevlerinde kendilerine yardım etmeleri için ikna etmeleri gerekmektedir. Bu görev çok tehlikelidir. Hata yapmaları başkalarının hayatına mâl olacaktır. Bir mahkumdan istekte bulunacak kadar zor durumda olan Karmen ve Tahir ceza evindeki mahkumu yanlarına çağırdıklarında Karmen büyük bir şok yaşar. Zira gelen kişi yıllar önce bir gece ansızın hayatına giren Hakan'dan başkası değildir. Fakat bir sorun vardır. Hakan Karmen'i hatırlamıyordur.

Fatih Hoca'nın kitaplarını okumaya başladıysanız karakterleriyle yatıp kalkarsınız ve kaleminden vazgeçemezsiniz. Bu kitap kesinlikle zirvenin zirvesi olmuş. Aşırı beğendim. Karmen ve Hakan'ın diyaloglarını ve aşkını okumak çok güzeldi. Eski kitaplardan tanıdığımız Doğan, Tahir, Tamer, Akın, Ayhan Binbaşı ve Karahan'ı da bu kitapta görmek ayrıca güzeldi. Çok özlemişim. Fatih Hoca bu karakterleri kitaba katarak çok güzel yapmış.

Kitapta yeni bir oluşum olan Akrepler ekibi vardı ki, onları okumak da çok güzeldi. Henüz kitabı çıkmayan, ancak benim daha öncesinde okuduğum Deniz ve Boran Karadağ'da bu kitapta karşımıza çıkıyor. Sanırım bundan sonraki kitap bu ikilinin kitabı olur gibi geliyor. Belki de Yılmaz'ın hikayesi olur bilemiyorum. Ancak her ikisinin de birbirinden güzel olacağını düşünüyorum. 

Kitapta aşk, macera, aksiyon ne ararsanız vardı. Kitabı bir gece de, bir solukta okuduğum için yeniden okumayı planlıyorum. Aslında kitapla ilgili o kadar çok söylemek istediğim var ama burada kesiyorum ki büyüsü kaçmasın. Okumamış olanlara da haksızlık olmasın. "Boşveradımı" ile "Haliyle". Sadece kitabı okuyanların anlayabileceği iki kelime.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Güzel, kitapla geçen, mutlu bir gün sizlerle olsun.

Hoşçakalın.

Fatih Hoca'ya not: Hadi yeni kitap hazırlıkları başlasın ve bir an önce çıksın. Diğer karakterlerin hikayelerini okumak için sabırsızlanıyorum. 

Tanıtım Bülteninden

Geçmişin karanlıklarında kalan ilk aşk…
Tutku dolu kalpten silinip atılan özel bir adam…
Unutulmuş anılarla daha da güçlenmiş çekici bir kadın…
Yeniden kurulmuş tehlikeli ama güzel bir hayat…
*
Bir erkeği yeniden sevemeyecek kadar aldatılmışsanız, kalbinizin yine aynı tutkuyla çarpmasından korkuyorsanız, üstelik de benzer bir başka adamla karşılaşmışsanız, yapabileceğiniz en iyi şey, savunma duvarlarınızı öfke ve pişmanlıkla daha da güçlendirmektir.
*
Hayat genç kadına aynı acıtıcı oyununu oynarken belki de gizlice bir şans daha vermeye çabalıyordu. Özenle ördüğü yalnızlık duvarları birer birer yıkılırken ardındaki adama karşı koyamayacağını çabucak öğrendi. Akıl unutsa da kalp unutamıyordu…
*
Zamanın külleriyle örtülmüş bir aşk için, tüm gönül pencerelerini ardına kadar açacağınız, tutku rüzgârlarıyla alev alması için dua edeceğiniz bir FMArsal romanı daha!

Basım Yılı : 2020

Sayfa Sayısı :480 

Ephesus Yayınları

Yorumlar

  1. Yazarın Yemin kitabı var elimde fakat henüz okumadım . Yazından sonra yazarın kalemini çok merak ettim. Kitabı gözümün önüne koyayım da okumayı unutmayayım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilüfer;
      Yemin kitabı da çok güzeldi. Oku kesinlikle canım:)

      Sil
  2. Hakan, Karmen'i neden hatırlamadı acaba?

    YanıtlaSil
  3. Bu güzel yorum için çok teşekkür ederim. :) Notunu dikkate alacağım kesinlikle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatih Hocam;
      Böyle güzel bir kitap için asıl ben teşekkür ederim. Notumu kısa zamanda kanlı canlı elimde görmek istiyorum o zaman:)

      Sil
  4. Ben de almayacağım deyip dayanamıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derya;
      Kesinlikle sevdiğin yazar olunca maalesef sözler havada kalıyor:)

      Sil
  5. Romantik kitapları seven biri olarak bu adamı henüz okumamış olmam şaşırtıcı. Bir türlü denk gelmedik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şule;
      Okumalısın canım. Ben hepsini ezbere biliyorum neredeyse. Canım sıkkın olduğunda yüzümü güldüren kitapları seviyorum:)

      Sil
  6. Keşke Fatih beyin kitapları kobo'da ekitap olarak da yayınlansa

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Yeşil Yol

 

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.