Ana içeriğe atla

Jill Shalvis - Sırılsıklam Aşık


Merhabalar

Şanslı Liman serisinin üçüncü kitabı, yaramaz kızımız Chloe ve Şanslı Liman kasabasının yakışıklı şerifi Sawyer'in maceralarının olduğu kitap Sırılsıklam Aşık.
Chole kardeşleriyle birlikte Şanslı Liman'da kalmaya karar verdiğinden beri kardeşleriyle eskisine göre daha uyumludur. Yaptığı bakım ürünleriyle otelde bir spa merkezi de açmayı istemektedir. Fakat kardeşleri Chloe'un başına buyruk, her an çekip gidecek tavırlarından dolayı bu duruma pek sıcak bakmazlar. Chloe ise artık kendisine sabit bir yerde, güvende hissetmek istemektedir. Fakat güven kazanılan bir şeydir ve Chloe bu zamana kadar bu konuda pek de başarılı olamamıştır.

Chloe aynı zamanda kronik bir astım hastasıdır. Fakat buna rağmen yaramaz çocuklar gibi yapacaklarından kesinlikle geri kalmaz. Astım Chloe'i ne kadar durdurabilir ki? Chloe trafik cezası yiyebilir, arkadaşlarıyla yasak bölge de kamp yapabilir ve tüm bunları yaparken ne kadar kural varsa hepsini ihlal etmekten kaçınmaz. Tabi bu durum şerif Sawyer'i çileden çıkarır. Her defasında Chloe'i olduğu yerden toplamak ve kardeşlerinin oteline getirmek zorunda kalır. 

Tüm bunlar olurken Chloe ile Sawyer arasındaki çekim kaçınılmazdır. Fakat ne Chloe aşık olmak istemektedir, ne de Sawyer kalıcı ilişkilere sıcak bakmaktadır. Peki ya ikisi de birbirinden uzak duramıyorlarsa, dengeler değişebilir mi?

Şanslı Liman serisinin ilk iki kitabına göre bir tık daha sevdiğim kitabı olduğunu söyleyebilirim. Yetişkin sahneler biraz daha dozunda kullanılmıştı. Sawyer ile Chloe arasındaki diyalogları sevdim. Benim şezlong kitaplarımdan.

Şanslı Liman serisi ile ile ilgili söylemek istediğim son bir şey daha var. Kasaba halkı her olayı anında duyup, konuşmaya başlıyor. Şanslı Liman'da hiçbir şey gizli kalamıyor. Ama bir o kadar da sahiplenici bir kasaba. Bazı durumlarda sinir bozucu olsa da, kasabanın insanlara sahip çıkması ve yardımseverliği açısından güzel bir yer.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Güzel ve sağlıklı bir gün sizlerle olsun.

Hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

Hayal kırıklığı, yeni başlangıçlar için yeşeren umutlar, eğlence, heyecan ve aşk bu kasabada sizleri bekliyor. 

Annesinden miras kalan butik oteli işletmek için kız kardeşleriyle birlikte Şanslı Liman kasabasına yerleşen Chloe, çılgın kişiliğiyle, kasaba için fazlasıyla sıra dışı biridir. Kasabaya adapte olmak yerine, kasabayı kendine adapte etmeye kararlıdır. Hedefine doğru emin adımlarla ilerlerken sert bir kayaya çarpar: Sawyer. 

Siyah-beyaz
İyi-kötü
Sıcak-soğuk
Zıtlıkta son nokta: Chloe-Sawyer

Kendine benzetmek için fazla yaklaştığı Sawyer’ın çekimine kapılmak, Chloe için kaçınılmaz görünmektedir. Tabii hedeflediği gibi, onu değiştirmeyi başaramazsa…

Sayfa Sayısı : 352

Basım Yılı : 2014

Nemesis Yayınları

Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Formasyon Analizi Nedir?

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Risk Bildirim Formu

 

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.