Ana içeriğe atla

Jill Shalvis - Aşk Şans İşidir

Merhabalar

Şanslı Liman serisinin dördüncü kitabıyla devam edelim.
Mallory Quinn Şanslı Liman kasabasının iyi yürekli, fedakâr hemşiresidir. Şanslı Liman'da kendisini sevmeyen kimse yoktur. Fırtınalı bir gecede karşısına çıkan  gizemli yakışıklı Mallroy'nin hayatına bomba gibi düşer. Ancak Mallory yaşadığı kötü ilişkilerden dolayı hayatında hep Bay Yanlışları bulmuş, Bay Doğru ile karşılaşmamıştır.

Ty Garrison Şanslı Liman'a kafa dinlemek, hayatını bir nebze olsun düzene koymak için gelmiştir. Fırtınalı gecede geçirdiği kazadan sonra aklında Mallory'i çıkaramaz. Ancak Ty düzenli ilişkilerin adamı değildir. Şanslı Liman'da geçici süre kalacak ve sonra eski hayatına geri dönecektir. 

Mallory her ne kadar Ty'ın eski hayatına geri döneceğini bilse de yakınlaşmalara karşı koyamaz. Hatta Ty'dan daha fazla cesaretlidir.

Ty Mallory'nin hayatını kolaylaştırırken, eski hayatına geri dönmenin çalışmalarını yapmaktadır. Fakat zamansız gelen aşk Ty'ın düşüncelerini değiştirecek ve Şanslı Liman'da güzel hemşiresi ile güzel günler geçirmesine yetecek midir? Mallory hayatındaki Bay Doğru'yu bu sefer bulabilecek midir?

Şanslı Liman serisinin başlangıç kitaplarına göre giderek biraz daha düzeldiğini söylebilirim. Yazar ilk kitaplarındaki yazımını daha geliştirmiş. Diğer kitaplarındaki rahatsızlığım halen daha devam ediyor. Konu ne kadar güzel olsa da, bu olaydan dolayı yazara bundan sonra şans vereceğimi düşünmüyorum. Elimdeki kitapları bitince tekrardan satın almam.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, herkese mutlu ve bol kitapla geçen bir hafta sonu dilerim.

Hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

Mallory Quinn Şanslı Liman’ın iyi kızı olarak bilinir. O şefkatli bir hemşire, yardımsever bir komşu, hoş sohbet bir tanıdıktır her zaman. Herkesi düşünür, herkes için bir şeyler yapar; kendisi hariç. Ondan beklenen, kendisi gibi iyi birini seçip Bay Doğru’yla birlikte olmasıdır. Ancak Mallory, Bay Yanlış’a abayı yakalı çok olmuştur.

Ty Garrison, Şanslı Liman’da yenidir. Kasabanın kötü çocuğu olmaya aday bu gizemli adam, yaralandığı kazadan sonra Mallory’nin çalıştığı hastaneye kaldırılır. Gördüğü fizik tedavi boyunca Mallory hep yanı başında olmuştur. Bu engel olunamayan yakınlık, ilişkilerini hemşire-hasta ilişkisinin ötesine taşıyacaktır ancak Bay Yanlış’la Bayan Doğru hangi hikâyede mutlu sona ulaşabilir ki?

Yine de Şanslı Liman, mucizelerin gerçekleştiği kasabadır. Her an her şey olabilir.

“Jill Shalvis aşk hikâyesi yazdığında, sayfalar su gibi akıp gider.”
-Robyn Carr
New York Times Bestseller Yazarı

Basım Yılı : 2015

Sayfa Sayısı : 384

Nemesis Kitap

Çevirmen : Pınar POLAT

Yorumlar

  1. aşk romanlarını nadiren okuyorum artık. üstteki yoruma katılıyorum. bazen çok açık sahneler oluyor o da konuyu bölüyor bence. ama kaliteli olan aşk kitapları da var. bazen okuyunca kendimi biraz daha rahat hissediyorum. arada sırada okumak lazım yani :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı Diyarlar;
      Gerçekten okunacak aşk kitapları sayılı maalesef:(

      Sil
  2. bu yazarın ismini unutmam artıııık sayendee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep;
      :))) Daha diğer kitap yorumlarını gireceğim. Unutmazsın.

      Sil
  3. Düzenli ilişkilerin adamı olmayan adamların kitap sonunda romantik prenslere dönüşmesi kaçınılmaz :-)

    YanıtlaSil
  4. Everyone who reads this post should remember that its author is a very talented man/woman who has a great taste for writing!

    YanıtlaSil
  5. içimden geldiği gibi;
    Aynen öyle:(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?