Ana içeriğe atla

Aslı Genç Gürışık - Deli Mavi Kitap Tanıtımı

TENİNİN KOKUSUNU HİSSEDECEK KADAR YAKININDA OLSA DA UZANIP DOKUNAMAZSIN, KORKARSIN YANMAKTAN. O ATEŞTEN BİR KOR GİBİ BAKAR GÖZLERİNE, KALBİN BAĞLANIR, DİLİN SUSAR DA, “SENİ SEVİYORUM” DİYEMEZSİN.
Yavuz Selim ile asansörde yalnız kalan Handan, heyecanını bastırmak için elindeki çantayı sıkıca kavrarken gözleri genç adamın aynaya yansıyan masum görüntüsüne kaydı.

İç geçirerek onu gizlice izlemeye başladığında kaşının üzerindeki yara izi dikkatini çekti. “İz kalmış” dedi sanki daha önce fark etmemiş gibi. Ve yine yüksek sesle düşündüğünü kelimeler dudaklarından döküldükten sonra fark edebildi. Ancak geri alması mümkün değildi.

Onun sözleriyle Yavuz Selim’in eli önce istem dışı yara izinin üzerine giderken Handan’ın yarayı açtığı günü hatırlayarak acı bir tebessüm oluştu dudaklarında.

Sonra sevdiği kadının aynadaki yansımasına bakarak cevap verdi:
“İnan bana, kalbimde bıraktıklarının yanında lafı bile olmaz!”

Basım Yılı : 2018

Sayfa Sayısı : 400

Parola Yayınları

Yorumlar

  1. Bayağı etkileyici bir konuşmaydı, arka kapak yazısı mı? Yoksa senin seçtiğin bir bölüm mü ama okuyunca okumak ister sanırım çoğu kişi. Birkaç gündür çok eski, bir, iki yıl önceki yazılarımın yorumlarını elden geçirdim, yıllar içinde kimi arkadaşlarım artık bana uğramamaya başlamış, ya da ben bloğa ara verince ve aylar sonra dönünce beni unutmuşlar, beni unutanları ben de unutmuşum:) şimdi o yorumlara bakınca karşılıklı iletişimimin koptuğu arkadaşlara tek tek yeniden uğramaya başladım...çünkü aradan o kadar zaman geçti ki, ben mi onları ihmal ettim, onlar mı beni hatırlamam mümkün değil....:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjde abla;
      blogda sevgili arkadaşım zuzu kitap tanıtımları giriyor. Yani kitapların arka kapaklarını. Bu da arka kapak tanıtımı. Ancak ben kitabı okudum. Gayet güzel bir kitap.
      Bende son bir aydır buralarda değildim. Ev taşıma sürecinde blogla ilgilenemedim ve seninde de dediğin gibi blogla ilgilenmeyince bir kaç kişi dışında kimse uğramıyormuş. Bunu da görmüş oldum. Blog dünyasını bu konuda bende anlayamadım ne yalan söyleyeyim. Sevgiler ve iyi bayramlar ablacığım:)

      Sil
  2. ne güzel ismi var yaa romanıın :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?