Ana içeriğe atla

Kimberly Belle - Yanlış Rota Kitap Tanıtımı

Iris yedinci evlilik yıldönümünün mutlu hayatının sonu olacağını tahmin edemezdi.
Kocası iş seyahati için Orlando uçağına bindi ertesi sabah. Seattle’a giden bir uçak düştü. Ve havayolu şirketine göre kocası Orlando’ya giden uçakta değil, Seattle’a giden uçaktaydı. Hiçbir yolcunun sağ kalmadığı uçakta… Bu doğru olamazdı. Muhakkak bir yanlış anlaşılma vardı. Kocası ona asla yalan söylemezdi. Söyler miydi? Yoksa… Kimberly Belle’den okuru her sayfada şaşırtacak, gerilimin hiç azalmadığı, sürükleyici bir roman: Yanlış Rota.

Basım Yılı : 2019

Sayfa Sayısı : 328

Hep Kitap

Çevirmen : Mehmet GÜRSEL

Yorumlar

  1. Konusu film senaryosu gibi adeta, bayıldım! ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğçe;
      Evet canım. İnsan kocasına güvenmeli mi, güvenmemeli?

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Deep;
      Profilde gördün değil mi? O benim çok tatlı bir arkadaşım. Bloğunu ben açtığım için profilimde çıkmış. Yakın zamanda blog dünyasına katılacak inşallah. Bloğu henüz yapım aşamasında. Son kontrollerim kaldı. Ondan sonra blog dünyasına merhaba diyecek inşallah. Desteklerini bekleriz yayına girince :)

      Sil
  3. yanlış rota konusu güzelmiş teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Doğru rota için yanlış rota harika bir eser gibi görünüyor
    inceleme ve tanıtım için editöre teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir kitaba benziyor. Teşekkürler canım 😊🌷🤚

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Prof. Dr. Fevzi Köksal, Hasan Gümüş - Mühendis Teknolojisi ve Fenciler için Nanofizik ve Nanoteknoloji

 

Mimlendim ve Mimledim 24 - Blog Yazarlarını Tanıma

Merhabalar Sevgili  İzel Tolu  ve  İnciden Notlar  Blog Yazarlarını tanıma miminde sağolsunlar beni de mimlemişler. Kendilerinin mim yazılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. O zaman sorulara geçelim. İzel Tolu Cevapları İnciden Notlar Cevapları

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Fatih Murat Arsal Röportajı - 2 Kitap Hediye

Merhabalar Yazar röportajlarımıza çok sevdiğim aşkı yazan adam Fatih Murat ARSAL ile devam ediyoruz. Kendisine bu keyifli röportaj için tekrar teşekkür ediyor ve sizleri röportajımızla baş başa bırakıyorum.

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Mimlendim ve Mimledim 33 - Dürüst Müyüz?

Merhabalar Sevgili  Ece Abla  çok anlamlı ve güzel bir mim başlatmış. O zaman bizde hemen sorularına cevap verelim. Kendisinin mim yazısına  buradan  ulaşabilirsiniz. Hadi başlayalım o zaman.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Kara Cuma (Black Friday) ve Alışveriş Çılgınlığı

Merhabalar Bugün kara cuma. Amerikalıların deyimiyle de black friday.

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Sabri Bey Ve Ayla Hanım

  Merhabalar Bir zamanların yani doksanlı yıllarının en sevilen dizisiydi Bizimkiler.