Ana içeriğe atla

Hakan Nesser - Borkmann Noktası Kitap Tanıtımı

Borkmann'ın Noktası, “Daha fazla bilgiye ihtiyaç duymadığımız, bu noktaya ulaştığımızda, durumu iyi bir düşünce örgüsü değil, hiçbir ek araç olmadan çözebileceğimiz an.” demek.
Ve bu tam olarak bu noktada, Müfettiş Van Veeteren, bir baltayla cinayet işlemeye meyilli olduğu düşünülen Baltacı'nın kimliğine odaklanır. Küçük bir İsveç kasabası olan Kaalbringen sakinleri üçüncü cinayetin ardından korkuya kapılmışlardır.

Van Veteeren serisinin ikinci kitabı olan Borkmann Noktası, İsveç Suç Yazarları Birliği'nin En İyi Roman Ödülü'ne hak kazanmıştır. Bu roman, Nesser okurlarına Müfettiş Van Veteeren'in soğukkanlı ve detaycı dünyasını daha yakından tanımak için keyifli bir deneyim olacaktır.

Basım Yılı : 2019

Sayfa Sayısı : 320

İndie Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

6 Mantı