Ana içeriğe atla

Debbie Macomber - Bir Buket Aşk (Blossom Sokağı Serisi 10)

Merhabalar

Debbie Macomber okumak benim için çok hızlı koşup, biraz nefes almak gibi.
Bazıları her ne kadar olaylar birbirine benziyor diye isyan etseler de, bence dostluk, arkadaşlık ve aile üzerine çok güzel hikayeler çıkarıyor ve konuların birbiri ile alakası yok. Her kitabında bir önceki kitaptan karakterler okumak da ayrıca keyif verici.

Bir Buket Aşk Blossom Sokağı serisinin onuncu ve son kitabı. Bu kitapta da yine Bir Yumak Mutluluk dükkanının sahibi Lydia ve ailesini okuyoruz. Bunun yanı sıra daha önceki kitaplardan tanığımız Bethanne, onun eski eşi çcoukları, yeni eşi Max ve Max'in arkadaşı ile Rooster da bu kitabımızda mevcut. 

İlave olarak bu seride yeni karşımıza çıkan Lauren var. 

Lydia kocası Brad ile evlat edindiği evlat edindiği Casey ile problemler yaşar. Bir yandan Casey'in problemleri ile uğraşırken, diğer yandan şehrin muhtelif yerlerine bırakılan "beni ör" yazılı not bulunan örgü sepetlerinin akibetini çözmeye çalışır. Zira yünler Bir Yumak Mutluluk dükkanından alınmıştır ve herkes bu sepetleri Lydia'nın bıraktığını sanmaktadır. Bir de Lydia ile Margaret'in annelerinin sağlık durumunda çıkan sorunlar aileyi epey zorlar.

Bethanne eşinden boşandıktan sonra evlendiği eşi ile çok mutludur. Ancak bir sorunları vardır. Uzak mesafeler nedeniyle sadece hafta sonları görüşebilmektedirler. İkisinin de işlerini bırakıp diğerinin bulunduğu şehre yerleşmesi bir takım sıkıntılar yaratmaktadır. Bu sıkıntıların yanı sıra Bethanne'nin kızı da Max'i kabullenmediği gibi bir çok sorun çıkarır, onu istemediğini her defasında dile getirir. Çünkü ona göre Max olmasa annesi ve babası bir araya gelebilecekler ve mutlu bir yuvaları olacaktır. Bethanne'nin eski kocası da devreye girince işler karışmaya başlar.

Lauren üç yıllık ilişkisini bir kalemde bitirir. Spiker sevgilisi kendisini oyalamakta ve evliliğe yanaşmamaktadır. Kardeşinin hamilelik haberi ile daha da çileden çıkan Lauren Todd ile ilişkisini bir çırpıda keser atar ve bu süreçte karşısına Max'in arkadaşı ve dostu olan Rooster çıkar. İkilinin arasında ilk andan itibaren oluşan çekim kaçınılmazdır ancak yaşanan bazı olaylar nedeniyle Lauren ve Rooster aradıkları aşkı yakalayabilecekler midir?

Debbie Macomber yine çok güzel, insanı yormayan bir kitap yazmış. Okurken kendinizi Blossom Sokağında hissedip, o karakterlerle o anı yaşıyor gibi oluyorsunuz. Edebi değeri olmasa da, bence insanı değerleri olan bir yazar Debbie Macomber. Sanırım ölene kadar da kitaplarını takip edeceğim. Bu yıl içerisinde bir kaç kitabını daha okursam güzel olacak. Zira yine yeni kitap çıkarıyor.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Güzel bir pazar günü sizlerle olsun. 

Hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

Kusursuz bir düğün yapmak sonsuza kadar mutlu olmayı garantiler mi? 
Kasabanın örgü dükkânında buluşan birbirinden farklı üç kadın, sorunlarını çözerken arkadaşlıklarından güç alırlar. 

Lydia evliliğinde mutluluğu bulmuştur ama evlatlık kızı ve işinin geleceği için endişe etmektedir. 

Bethanne hâlâ kocasına deliler gibi âşıktır ama uzun mesafe ilişkiyi yürütmek gittikçe zorlaşmıştır ve eski kocası da onu geri kazanmada kararlıdır. 

Lauren her zaman evlenmeyi ve bir aile kurmayı hayal eder ama uzun süredir beraber olduğu erkek arkadaşı evlenmeye yanaşmamaktadır. Hayatına bir anda giren bir yabancı hep hayal ettiği mutlu sona onu taşıyabilecek midir? 

Üç kadının hayatı beklenmedik şekillerde kesişirken, umulmadık olayların ve sevginin hâlâ önlerinde uzanmakta olduğunu fark ederler. 

“Bir Buket Aşk sizi ilk sayfadan alıp götürecek harika bir eser.” 
Fresh Fiction 

“Romantizm ve arkadaşlığı harmanlayan hikâyeler yazmada bir usta olan Debbie Macomber’ın her zaman ortaya heyecan verici eğlenceli şeyler koyabileceğine güvenebilirsiniz.” 
RT Book Reviews 

Basım Yılı : 2016

Sayfa Sayısı : 399

Epsilon Yayınları

Çevirmen : Nil BOSNA

Yorumlar

  1. Kitabın kadınlara hitap eden bir kapağı ve içeriği var sanki. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rehitu;
      İçerik olarak da erkeklere hitap etmeyebilir.

      Sil
  2. Okuyabilirim canım. Güzel bir kitaba benziyor. Bu arada kaynaşma miminde mimledim seni :)

    YanıtlaSil
  3. Macomber kitaplarını kütüphanede hep görüyorum.. İnşallah alacağım bir dahaki sefere. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğçe;
      Seri sırası var canım. Alırken dikkat et.

      Sil
  4. Yazarın insanı yormayan bir kitap yazması gibi sizde akıcı bir şekilde özetlemişsiniz kaleminize sağlık

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?