Ana içeriğe atla

Ayşegül Çiçekoğlu - Sen Benim Nefesimsin Kitap Tanıtımı

Sen Benim Nefesimsin; aşkın, aile olmanın ve fedakarlığın hikayesi. 
Güzel bir kadın, yakışıklı bir adam ve sevimli bir çocuk... Bu aile, dışarıdan bakıldığında mutlulukla çerçevelenmiş bir fotoğraf karesini andırıyordu. Oysa Sinan ve Cansu'yu bir arada tutan paylaştıkları büyük sırdı. Ve aşk onları hiç beklemedikleri bir anda yakalayacaktı. Aralarında ansızın filizlenen aşk, paylaştıkları bu büyük sırra rağmen dolu dizgin yaşanabilecek miydi? Hayatta kendilerinden önce düşünmeleri gereken insanlar varken, bu nasıl mümkün olacaktı? 

"Kollarımda başını göğsüme yaslamış, sessizce ağlayan kızla öylece dikiliyordum. Kederini anlayabiliyordum. Önce anne babasını, sonra da ablasını kaybetmişti. Üstelik çocuğunun babası da artık hayatta değildi. Kader bu kızın tüm sevdiklerini teker teker elinden almıştı. Oğluyla hayatta yapayalnız kalmıştı ve daha yirmi bir yaşındaydı. Uzun süre ay ışığının altında, yumuşak bir müzik eşliğinde, odanın ortasında birbirimize sarılmış halde dikilmeye devam ettik. Ağlamaları dindiğinde onu tutarak kendimden uzaklaştırdım. Parmaklarımla çenesinin altından tutarak başını yukarıya doğru kaldırdım. Yüzü gözyaşlarından parlamıştı. Artık ağlamıyordu. Usulca ona doğru eğildim. Kulağına doğru fısıldadım. 'Ağlama, küçüğüm. Artık yanında ben varım.' ”

Basım Yılı : 2017

Sayfa Sayısı : 480

Müptela Yayınları

Yorumlar

  1. Büyük sırrı merak ettim açıkçası...

    YanıtlaSil
  2. İlginç bir kitaba benziyor, ne çok okuyorsunuz maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eren;
      Bu kitabı çok zaman önce okudum. Zuzu hatırlatma amaçlı tanıtım girmiş yeniden. Teşekkürler ama bana göre az bile okuma sayısı:)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 2

 

Sinan Akyüz - İncir Kuşları

Merhabalar Boşnak bir kızın hayat hikayesini anlatan Sinan Akyüz'ün İncir Kuşları romanında Bosna savaşında yaşananlar tüm çıplaklığıyla yansıtılıyor.

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

İpek Şal Radyo Tiyatrosu

 

Aşkın Nur Karataş Röportajı

Merhabalar Günün adı pazartesi olmuşsa demek ki yazar röportajı yayın zamanıdır. Bugünkü konuk yazarımız Aşkın Nur Karataş. O zaman bu keyifli röportajla sizleri baş başa bırakalım.

Ömür İklim Demir - Kum Tefrikaları

 

Buket Tabur - Deniz Kızı Yosa