Ana içeriğe atla

Dümbüllü Kavuğunun Yolculuğu


 
Merhabalar

Ve geldik kavuk meselesinin son durağına. 


Kavuk ilk olarak Kel Hasan Efendi'den İsmail Dümbüllü'ye verilmiştir. İsmail Dümbüllü kavuğu Münir Özkul'a, Münir Özkul Ferhan Şensoy'a ve son olarak da kavuk beşinci ve şu andaki son sahibi olan Rasim Öztekin'e devredilmiştir. 

Rasim Öztekin'den sonra kavuk yeni bir sahip bulamamıştır. Kavuk meselesinde "Dümbüllü'nün kavuğu değildir. Asıl kavuk başka şekilde bizlerde dolaşmıştır." diyenler olduysa da bu iddia sahiplerinden kavuk çıkmadığından dolayı kavuk yukarıda anlattığım şekilde el değiştirmiş görünüyor. Ancak sonrasında gerçekten Dümbüllü'nün kavuğu çıkar mı? bilinmez.

Bakalım bundan sonra kavuk kime gidecek? Hep birlikte göreceğiz. 

Yeni notta görüşmek üzere.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Ben de hep merak etmişimdir kavuk kime gidecek diye. Rasim Öztekin'den sonra aday var mı acaba? Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Önemli Duyuru : Hadi Kitap Takası Yapalım

Merhabalar Sizlere çok ama çok hoşunuza gidecek bir duyuru ile geldim.

Füsun - Bir Olur Da Beni Ararsın

Merhabalar Şimdi diyeceksiniz ki bu Füsun? Nereden çıktı? Füsun Tokyürek şarkıcı Nalan Tokyürek'in nam-ı diğer Of Aman Nalan'ın kardeşidir.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Melek Öztürk - Münzevi Mısralar İskelesi

 

2019 Eylül Ayında Okuduklarım

Merhabalar "Bir insan kendisine nasıl beyin göçü yaşatabilir?" sorusunun bir sonucu olarak bu ay sadece tek bir yazar okudum.

Delicia Black - Önyargı

Merhabalar Temmuz ayı hediyeleşme etkinliğindeki kitap kardeşime giden kitaptı Delicia Black Önyargı. Her zaman olduğu gibi kitabı okuduktan sonra gönderdim.

14 Şubat Sevgililer Günü Zırvalığı

Merhabalar Hadi bugün şu sevgililer zırvalığını biraz açalım. Geçen seneki sevgililer gününde yazdığım yazıda bahsetmek isteyip bahsedemediğim şeyler vardı. Hadi bu sevgililer gününde de onları konuşalım. Geçen sene yazdığım yazıma da  buradan  ulaşabilirsiniz.

Kapı Önü Dedikoduları - İçindeki Fesatlıktan Kurtul

  Merhabalar Bayan X her defasında kendini aşamaz dediğim noktada kendisini aşmayı başarıyor ve level atlayarak devam ediyor.

Sarah Maclean - Aşk Mevsimi

Merhabalar Elimdeki Sarah Maclean kitaplarını şükür sonunda bitirdim.