Ana içeriğe atla

3.Hatay Kitap Fuarı 20 - 28 Nisan 2019

Merhabalar

Bugün sizlerle güzel ülkemizin güzel illerinden birine götüreyim.
Hatay'da başlayan kitap fuarı detaylarına göz atalım.

3.Hatay kitap fuarı 20 Nisan 2019 Cumartesi günü başladı ve 28 Nisan 2019 Pazar gününe kadar devam edecek. 

HBB Fuar Alanında ziyaret edilebilecek kitap fuarı sabah 10.00 ile akşam 19.30 arasında ziyaretçileriyle buluşacak.

HBB Fuar Alanı adres: Akasya Mahallesi, Çevre Yolu Otogar Yanı No: 6 31030 Antakya / Hatay

Fuar detayları, yazar ve şair imza günleri ile her türlü detaya Hatay Kitap Fuarı web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, fuara katılacaklara keyifli bir fuar dilerim.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Kitap fuarlarını çok seviyorum. Bu yıl fırsat olmadı ama inşAllah gelecek yıla :)

    YanıtlaSil
  2. Bu sene katılamayacağım canım memleketimin fuarına ama umarım harika geçer :).

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Fuat Baray - Diz Çökmeyen Çocuk

Sevginin Gücü Film Yorumu

 

Hasan Tülüceoğlu - Ateş Yakmayınca

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Fatih Murat Arsal - Nefretten Sonra

Merhabalar Natalia gençliğinin baharında babasının ölümü ile hayatta tek başına kalır. Bir yabancının evlerine gelip babasıyla konuşmasından sonra babası kendini öldürür. Babasının ölmeden önce Natalia'den istediği tek şey vardır. Tamer denen o adamdan intikamını alması.

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

Sosyal Medya Bildirim Çılgınlığı

Merhabalar İnsan hastayken gözü bir şey görür mü?

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları