Ana içeriğe atla

06.11.2018 Babil.Com Kitap Alışverişim

Merhabalar

Uzun zamandır kitap alamıyordum. Aslında yine de almamam gerekiyor çünkü eşimden veto yedim ama kitap kardeşime sipariş verirken dayanamadım.
Kendime de kargo ödeyeceğime kitap alayım dedim. Bunları eve nasıl sokacağını düşürken kıvranan bir Beyda bırakıyor ve aldıklarımı anlatmaya geçiyorum.

Delicia Black benim gün grubundaki sevgili arkadaşımın listesindeki kitaplardan birisiydi. Yazarın Önyargı kitabını okumuştum. Kitapta kibir timsali Gavina ve Atmaca Ewan'ın hikayesi anlatılıyordu ve merakta ediyordum. Kitap kardeşim sayesinde bu kitabı okuma şansına eriştim. Bakalım bu kitapta beni neler bekliyor? Fiyatı : 15,60.-TL

Yakın zamanda Şeyma Demir'in kalemi ile tanışmış ve Güneşin Öptüğü Kız ile Güneşin Aşık Olduğu Kız serisini bayıla bayıla okumuştum. Yazarın yeni kitabını da çok merak ettiğimden hemen aldım. Fiyatı : 22,40.-TL

Ellen Marie Wiseman'ın tüm kitaplarını aldım. Ancak henüz hiçbirine başlayamadım. Yeni kitabını da almayı düşünüyordum ve fiyatı uygun olunca hemen sepete ekledim. Fiyatı : 18,20.-TL

Alışverişime toplamda 56,20.-TL ödedim. 

Sevgili Babil.com bana yine bir sürü ayraç ve cici defterini göndermiş. Kendilerine minnetlerimi sunuyorum.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Huzurlu ve mutlu bir hafta sonunuz olsun. Aşkla dolsun kalbiniz. Mutlu pazarlar.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Yeni kitaplarını keyif ile oku canım.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  2. Ben de bazenleri artık defter almayacağım diyorum ama alıyorum. Dayanamıyoruz sanırım. :')
    Keyifli okumalar şimdiden!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğçe;
      Evet canım. Aynen hastalık resmen. Aldıklarımı okuyacak ömrüm var mı? bilmiyorum ama elimin altında bulunmasından dolayı mutluyum. Teşekkürler canım benim :)

      Sil
  3. Keyifle okumanızı dilerim. Kendini kitap almamaya zorlamak zor olmalı.

    YanıtlaSil
  4. pes valla nasıl alıyon bu kadar kitabı yaaaa. okuyup bitirmeden almasana yenisini ayolcuum :) üstüne üstüne gelmiyolar mı bunlar kitaplıktaaaa, hadi beni de oku beni de oku, ben öyle olunca çok geriliyooom yaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep;
      Vetodayım ama dayanamadım ve aldım. Yakında evden kovulunca sana yerleşmeyi düşünüyorum. :)
      Okunacaklar elbet çok ama, bazı kitapların basımları tükenmeye yakın oluyor ya da indirimde oluyor. O zaman bende almadan duramıyorum. Ama bu kitapları eşim görmeden eve sokamadım. Cezam ikiye katladı. Yazık bana :(

      Sil
  5. Bende şu ara kitap alımımı durduramıyorum annem tarafından bir vetoda ben yiyeceğim sanırım :) Keyifli okumalar dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep;
      Bence veto yemeden durdur. Çünkü benim kitap alım sürecim ikiye katlandı. Ve ne zaman eşimden gizli kitap alsam mutlaka yakalanıyorum. Sonra aman sabahlar olmasın. Konuşup duruyor. Hatta bir keresinde hepsini yakmakla tehdit etti canım :)

      Sil
  6. Keyifli okumalar :) Bende annemden veto yiyorum sürekli ama alışkanlık almadan duramıyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mavinin Her Bir Tonu;
      İnsan almadan duramıyor ama bazen haklılar. Kitap konusu dışında her türlü kendimi frenliyorum ama kitapta kendimi frenleyemiyorum :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?