Ana içeriğe atla

3.Osmaniye Belediyesi Kitap Fuarı 07 - 16 Aralık 2018

Merhabalar

Kitap fuarlarını yazmaya doyamayan bir Beyda yapmışlar. O zaman bugün sizleri Osmaniye'ye götüreyim. Biraz da oradaki fuarları gezin.
3.Osmaniye Belediye Kitap Fuarı 07 Aralık 2018 Cuma günü başlayacak ve 16 Aralık 2018 Pazar gününe kadar Osmaniye Cumhuriyet Meydanında ziyaretçileriyle buluşacak.

Osmaniye Belediyesi ve Vav Fuarcılık destekleriyle düzenlenen fuar sabah 09:30 ile akşam 19:30 saatleri arasında gezilebilecek.

Osmaniye Cumhuriyet Meydanı Adres : İstiklal Mahallesi, Süleyman Caddesi 80020 Merkez/Osmaniye

Fuar detaylarına Vav Fuarcılık web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

Fatih Murat Arsal - Büyülü Orman

 

Melisa Şentürk - Kullanıcı

 

Şermin Yaşar - Telefon Melefon Yok

 

Fazıl Hüsnü Dağlarca - Saadet

Cengizhan Sönmez - Ödül

Merhabalar Sizlere uzun zamandır günün şarkısını vermediğimi fark ettim.

Saç Bakım Ampulleri

Merhabalar Saçıma boya sürmediğim eski zamanlarda, hatta doğru dürüst şampuan bile kullanmazken (o zamanlar yeşil Kafoğlu sabun vardı ve kesinlikle candı.) saçlarımın bakımı ihmal etmemeye çalışırdım. Kendimi bildim bileli saç bakımına özen gösteririm. 

Dilek Gökmen - Çocuklar İçin İngilizce

 

İrfan Şen - Eflatun’un Kargaları