Ana içeriğe atla

1.Zonguldak Kitap Fuarı 01 -07 Ekim 2018

Merhabalar

Bugün Karadeniz Bölgesi'nden gidiyoruz.
Kitap fuar haberleri gelmeye devam ediyor ve Zonguldak'ta bu yıl ilki düzenlenecek olan kitap fuarına da uğrayalım.

1.Zonguldak Kitap Fuarı 01 Ekim 2018 Pazartesi günü başladı ve 07 Ekim 2018 Pazar gününe kadar Bülent Ecevit Üniversitesi, Merkez Kampüs Kapalı Salonunda kitap severlerle buluşacak.

Fuar Zonguldak Valiliği Bülent Ecevit Üniversitesi işbiliği ile Zonguldak Dernekleri Federasyonunun da katkılarıyla düzenleniyor.

Fuar sabah 09:00 ile akşam 20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.Fuara gitmek isteyenlere Valilik önünden servisler kaldırılacak.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, bol kitaplı günler dilerim.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Sonbahar Fırtınası Radyo Tiyatrosu

 

Edward S. Casey - Mekana Geri Dönüş

 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 2

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Reşat Nuri GÜNTEKİN - Çalıkuşu

Merhaba dostlar, Hangi kitabı ilk paylaşsam diye çok düşünmeden yıllardır en sevdiğim ve içimde hep sürekli okuma arzusuyla dolduğum Reşat Nuri Güntekin'in unutulmaz eseri, hakkında film ve diziler yapılan Çalıkuşu ile başlamak istedim.