Ana içeriğe atla

Hediyeleşme Etkinliği Gelenler ve Gidenler

Merhabalar

Son zamanlarda o kadar çok hediye trafiğim var ki gelenler, gidenler derken oldykça yoğun bir dönem geçirdim.
Hepsinin fotoğraflarını çektim ve sizlerle paylaşmak istedim. Hadi o zaman başlayalım.

Rena Olsen Tek Kelime Etme gün grubundaki sevgili kitap kardeşime gönderdiğim hediyelerden biriydi. Adapazarı'na doğru yola çıktı. Keyifle okusun inşallah.


Marina Fiorato Şifacı kitabı Ağustos ayı hediyeleşme etkinliği nedeniyle İstanbul'a doğru yola çıktı. Keyifli okumalar diliyorum kendisine. 


Temmuz Ayı kitap hediyeleşme etkinliği listemdeki üç kitaptan ikisini sevgili kitap kardeşim İstanbul'dan göndermiş. Kendisine çok teşekkürler ve kesesine bereket. Çok okumak istediğim iki kitap. Okumak için önceliklerim arasında olacak.


John Boyne Çizgili Pijamalı Çocuk Eylül ayı kitap hediyeleşme etkinliğinden gelen hediyem. Oğlumla birlikte okumayı düşünüyoruz.


Geçtiğimiz günlerde yaptığım kitap çekilişi ile Müjde Aklanoğlu Yemin serisini de sevgili Aslı Ergüven'e Adana'ya gönderdim. Keyifle okusun inşallah.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Kitapla ve sağlıkla kalın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. hediyeleşme ne güzelmiş..✔ ben de iyi okumalar diyim öyleyse..🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ertuğrul Yıldırım;
      Evet çok seviyorum ve her ay katılmaya çalışıyorum. Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. Çizgili Pijamalı Çocuk, ne güzeldi. :')
    Keyifli okumalar şimdiden. :)

    YanıtlaSil
  3. En güzeli kitaplar keyifle oku canim 😊

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel hediyeler,eti pufa da bayılırımmm kalp,kalp,kalp :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sunun harikalar diyarı;
      Eti Puf candır:) Çok teşekkürler :)

      Sil
  5. rana olsen aklımdaaağğğğ :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep;
      Bence kitap yorumunu oku blogdaki, sonrasında karar ver :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Ne Zaman Akıllanacağız?

Merhabalar Son zamanların gündemindeki konu malum Çiftlik Bank ve Çiftlik Bank mağdurları.

Lütfen Dikkatle Okuyunuz!...

Merhabalar Bu yazıyı yazmak uzun zamandır aklımdaydı.

Ortak Öykümüz (Mim)

Merhabalar Sevgili  Berlin Berlin  başlatmış olduğu ortak Öykü miminde  Akan Zaman  bloğunun sahibi Halil Bey beni mimlemiş. Çok teşekkürler. Öykü çok güzel devam ediyor ve bakalım benim sıramda ben neler eklemişim hikayeye. Keyifli okumalar.

Neden Ajanda Kullanmalıyız? Kaç Tane Ajandam Var?

Merhabalar Dünkü yazımda Çocuklara Ajanda Alışkanlığı Kazandırmak 'tan bahsetmiştim.

Deeptone Röportajı

Merhabalar Bloğumda bugün çok tatlı bir konuğum var ve kendisiyle yaptığım röportajla bu haftayı selamlıyoruz.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 2

 

Her Çocuk Özeldir Film Yorumu

Merhabalar Senenin son günü izlediğim çok güzel ve özel bir film Her Çocuk Özeldir.

Atık Pil Nedir? Nasıl Muhafaza Edilmelidir?

  Merhabalar Oğlumla geçen gün biten saatin pilini değiştirirken oğlumu denemek için elimdeki atık pili çöpe atmasını söyledim.