Ana içeriğe atla

7.Sancaktepe Kitap Fuarı 21 - 30 Eylül 2018

Merhabalar

Bugün kitap fuarlarını gezmeye son hız devam ediyoruz. Sıradaki durağımız Sancaktepe.
Bu yıl 7.si düzenlenecek Sancaktepe Kitap Fuarı 21 Eylül 2018 Cuma günü başlayacak ve 30 Eylül pazar gününe kadar sabah 10:00 ile akşam 20:00 saatleri arasında Meydan Park'ta ziyaretçileriyle buluşacak.

Yazar- şair imza günleri, etkinlik takvimi ve fuarla ilgili her türlü detaya Sancaktepe Kitap Fuarı web adresinden ya da facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.

Fuara 100'ü aşkın yayınevi katılıyor. 

Sancaktepe Meydan Park adres : Abdurrahmangazi Mahallesi Ebubekir Cad.34887 Paşaköy Köyü, Sancaktepe/İstanbul

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, gülümsemeyi ve hayatı sevmeyi ihmal etmeyin. Okuyun ve okutun. Unutmayın "Her Kitap, Bir Nefes"

Hoşçakalın.

Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Melisa Şentürk - Kullanıcı

 

Fatih Murat Arsal - Büyülü Orman

 

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Okul Kayıtlarında Adres Doğrulama Başladı

   

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

Deeptone - Sade ve Derin

Merhabalar Deeptone kim? derseniz "Blog dünyasının kalbi" derim.

Sosyal Medya Bildirim Çılgınlığı

Merhabalar İnsan hastayken gözü bir şey görür mü?

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

Sabri Bey Ve Ayla Hanım

  Merhabalar Bir zamanların yani doksanlı yıllarının en sevilen dizisiydi Bizimkiler.