Ana içeriğe atla

03.09.2018 D&R Kitap Alışverişim

Merhabalar

Bir kitap alışverişi yazısıyla daha sizlerleyim.
Aslında mafyalı kitaplara pek sıcak bakmıyordum ama arka kapak tanıtımı ve konusu resmen beni al diye bağırıyordu. Bu nedenle de kendimi durduramadım ve Neşe Özdemir'in Mafya Koruması kitabını hemen sepete ekledim. Bu kitabı okudum ve yorumunu da önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağım. Fiyatı : 14,90.-TL

Monica Mccarty İskoç Esareti kitabını Eylül ayı kitap hediyeleşme etkinliğindeki kitap kardeşime göndereceğim. Listesindeki kitaplardan biriydi. Şimdiden keyifle okusun. Fiyatı : 17,55.-TL

Bu alışverişime toplamda 32,45.-TL ödedim. Normalde D&R internet sitesinden alışveriş yaptığınızda 60,00.-TL kargo bedeli sınırı var ama ben alışveriş yaptığım sırada 30 dakika içerisinde sepetteki ürünleri alırsam kargo bedava uyarısı verdiğinden limite ulaşmak için kitap almak zorunda kalmadım. Bu da bana güzel bir jest oldu doğrusu.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, okuyalım ve okutalım. Hayat sevince güzel. İyilikten ayrılmayalım.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. yeni yeni kitaplar çıkıyo,hızlarına bile yetişemiyoz..kitap dünyası bi başka..🤔mafya koruması kapağı, witney huston'un koruma(The Bodyguard) filmini hatırlattı,sanki benzerlik var gibi..✔🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa gerçekten hızlarına yetişilmiyor. Bak mesela ben daha dünya klasik kitaplarını okuyorum. Çok geç kalmışım çokkk.

      Sil
    2. Bende okunacak o kadar kitap olmasına rağmen ben de halen daha kitap alıyorum ve birini alsam diğerini alamadım diye gözüm kalıyor. Hepsini okumaya ömrüm yetmez ama olsun :)

      Sil
  2. Popüler kültürün getirisi, götürüsü derken yeni kitaplara, yazarlara yetişemiyoruz. Bazılarının kalıcı olmamasından da kaynaklanıyor bu durum. Uygun fiyatlı makul bir alışveriş yapmışsın. Tanıtım adına teşekkürler, selamlarımla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mukaddes'çe konuşan satırlar;
      Maalesef ki yetişemiyoruz. Her gün yeni yazar ve yeni kitaplar çıkıyor. Hepsini okumak istiyorum ama maalesef mümkün değil. Sevgilerimle :)

      Sil
  3. bu kitaplara zam gelmemiş demekkisi :)

    YanıtlaSil
  4. Kitaplar en iyi dostlardan birisi. :)
    İyi ve keyifli okumalar! ^-^

    YanıtlaSil
  5. Keyifli okumalar :) Ben de kitap yurdunda sipariş veriyorum zaten 50 tl'nin altında da olmuyor kitaplar:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yurdagül;
      D&R, İdefix, babil sitelerine de bakmanı öneririm. Gerçekten daha uygun fiyatlı oldukları da oluyor. Bazen de kargo bedavalarla tek bir kitaba kargosuz ulaşabiliyorsun. Aklında olsun canım.

      Sil
  6. Online kitap alışverişi yapmadım ben hiç.Ama arada sırada takip etmekte yarar varmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeşim;
      Ben sürekli internetten alıyorum. Kitapçılara göre çok çok uyguna geliyor canım :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?