Ana içeriğe atla

Gratis Ve Ömür Parfümeri Bayram İndirim Alışverişim

Merhabalar

Hali hazırda bayram indirimleri varken bu fırsatları değerlendirmek adına kredi kartı ekstreme yükleme yapmaya devam ediyorum.
Dün Gratis mağazasından neler aldığımı paylaşmıştım. Ancak alışveriş sırasında yoğunluktan almayı unuttuğum iki ürünü dün bir zahmet yeniden Gratis mağazasına gidip almak zorunda kaldım. O zaman başlayalım neler almışım?


Bu sıra parlament mavisine acayip takmış durumdayım. Hele ki ojesini almak için çıldırır durumdaydım. İstediğim renkteki ojeyi Golden Rose Rich Color serisinin 59 numarasında buldum. Rengi çok güzel. Tek katta rengini tam vermiyor. Hatta benim gibi üç kat sürerseniz daha güzel rengini yakalamış olursunuz. Ojeyi sürdüğüm gün herkes rengini çok beğendi ve ojenin marka-numarasını aldı. Fiyatı sanırım 5,00.-TL 



Gratis mağazasından almayı unuttuğum ürünlerden birisi Loreal Elseve Mucizevi Yağ serisinin durulanmayan saç bakım kremi. Bu üründen çok memnunum. Bittikçe yenilemeye çalışıyorum. Saçlarıma yaptığı bakım ve tarama sırasındaki kolaylığı çok güzel. Tavsiye ederim. Normalde kuru ve sert saçlar için olanından alıyordum ama kalmamıştı. Saçlarımda boya olduğundan dolayı diğeri daha iyi geliyor. Fiyatı : 12,50.-TL


Gratis mağazasından aldığım ve severek kullandığım diğer ürün ise Loreal Elseve Mucizevi Yağ serisinin saç kremi. Bu üründe saçlarıma çok iyi geliyor. Kokusunu da çok seviyorum. Fiyatı : 7,10.-TL



Kullanmakta olduğum likit maj rujların dibini sıyırmaya başladığımdan kendime yeni renkler ve yeni rujlar almak istedim. Alix Avien Rose Pink rengini ve Golden Rose Long Stay serisinin 16 numaralı renklerini aldım. İndirim zamanı bir kaç ruj daha almayı düşünüyorum. O arada bunlarda biter. Fiyatı ikisi sanırım 40,00.-TL civarındaydı. 



Sanırım ben kendime uygun bir maskara bulamayacağım ve ömrü hayatım boyunca tedavülden kaldırılmazsa Loreal Volume Million Lashes maskarasını kullanacağım. Çok memnunum. Kauçuk fırçalı ürün. Fiyatı : 32,50.-TL

Sadece Loreal Elseve ürünlerini Gratis mağazasından aldım. Kalanları Eskişehir Ömür Parfümeri mağazasından satın aldım.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Okumak hayattır. Hayattan uzak kalmayın. 

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Aynı maskaradan bende kullanıyorum kirpiklerim kıvrık olduğunu için diğer maskaralar yapıştırıyor. Ojenin rengine de bayıldım canım. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım. Bir kaç maskara denedim ama maalesef yeniden bu maskaraya geri döndüm. Fırça yapısı da çok güzel. Oje gerçekten harika. :)

      Sil
  2. rujların renkleri güzel gözüküyooo :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?