Ana içeriğe atla

Bitenler & Çöpe Gidenler 47

Merhabalar

Temmuz ayında gittiğim tatilde bitirdiğim ürünler vardı. Tatilde bittiğinden biriktirdim ve hemen orada fotoğraflarını çekip çöpe salladım ki Eskişehir'e kadar taşıma zahmetine girmeyeyim. Ürünler tatilde olduğumuzdan dolayı geneli güneş ürünleri. Bakalım neler bitmiş?


Yver Rocher 50+ GKF Güneşe Karşı Koruyucu Süt. Ürünleri geçen yıl sezon sonu indirimlerinden almıştım. Fiyatları çok uygundu. Ürünlerden memnun kalma konusunda sıkıntı yok ancak dökme şişe olması uygulama açısından sıkıntı oluşturdu. Bir daha alacağım bir ürün değil. 


Splat Ultracomplex diş macunu. Splat'ın siyah diş macunundan çok memnunum. Ancak bu üründen istediğim ferformansı alamadım. Normal diş macunundan bir farkı yok. Yeniden alacağım bir ürün değil.


50+ GKF Güneşe Koruyucu Sprey Güneş Sütü. Sprey şişe olmasından dolayı çok memnunum. Güneşe karşı korumada herhangi bir sıkıntı yaşamadım. İndirim zamanı yeni sezon için yenilenebilir. 


Yver Rocher 50 GKF Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi. Bu üründen oldukça memnunum. Normal zamanlarda da kullandığım bir ürün. Özellikle güneş lekeleri konusunda son derece başarılı. İndirim döneminde yeniden alacağım bir ürün.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, güzel bir hafta sonu olsun. Kendinize çok iyi bakın. Hayata gülümseyin.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. ayyy tatilden dönerken bişiler atmak ne güzel bişi de miii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Deep :) İnsanı bir ferahlama alıyor ki sorma gitsin. Özellikle bitmek üzere olan şampuanları ve kremleri götürüyorum ki, kutuları yeniden geri getirme derdi olmasın :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Melisa Şentürk - Kullanıcı

 

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Fatih Murat Arsal - Büyülü Orman

 

Deeptone Röportajı

Merhabalar Bloğumda bugün çok tatlı bir konuğum var ve kendisiyle yaptığım röportajla bu haftayı selamlıyoruz.

Deeptone - Sade ve Derin

Merhabalar Deeptone kim? derseniz "Blog dünyasının kalbi" derim.

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Sabri Bey Ve Ayla Hanım

  Merhabalar Bir zamanların yani doksanlı yıllarının en sevilen dizisiydi Bizimkiler.

Mimlendim ve Mimledim 40 - Eşleştirme Mimi

Merhabalar Mimler o kadar birikti ki hangisini yazacağımı şaşırmış durumdayım. Sırada sevgili  Sevde 'nin başlatmış olduğu eşleştirme mimi var.

M. Akyüz - Köprü Kralı