Ana içeriğe atla

Cumalıkızık

Merhabalar

Geçen yıl gittiğimiz Cumalıkızık turumuz vardı. Ama bende yayınlar o kadar çok ki sıra gelip, düzenleme yapıp maalesef yayına almakta gecikiyorum.
Neyse konudan sapmadan Cumalıkızık gezisine dönelim. Cumalıkızık Bursa'da bir köy. Burada daha önceki yazılarımda çok güzel kahvaltı veren bir tesis önermiştim. Yazısına da buradan ulaşabilirsiniz. 

Şimdi sizlere gezi boyunca ilgimi çeken ve görsel olarak beğendiğim fotoğrafları göstermek istiyorum. Fakat fotoğrafları düzenlerken fark ettim ki evlerin çok fazla fotoğrafını çekmemişim. Neyse bir daha ki sefere gittiğimizde inşallah çekerim ve ayrı bir yayında paylaşırım. 

Yer olarak Eskişehir'deki Odunpazarı evlerine oldukça benziyor. Sizlere bir ara da Odunpazarı evlerini paylaşacağım. 

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Güzel bir pazar günü olsun ve aşk sizi bulsun. Okumayı ihmal etmeyelim.

Hoşçakalın.











Yorumlar

  1. Merhaba Beyda;

    Siteni çok beğendik ve selam vermek istedik!

    Görkem CAN

    https://gorkemcan.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz. Takipteyim. Sizde Google+ ve izlemeden takip ederseniz sevinirim :)

      Sil
  2. Teşekkürler paylaşım için , ben sandıkları çok beğendim , sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım. Sandıklara bende bittim ama çok pahalılar :(

      Sil
  3. görmedim not aldım gitmeliiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Git git bak birde kahvaltı yapılacak yer önerdim yazının başında linki var. Onu da not al. Kahvaltısı çok güzel.:)

      Sil
  4. Allahım en cok gitmek istediğim yerlerden birisi burası işte insalah bigun giderim emeğinize sağlık gerçekten harika fotograflar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatice Çelik;
      Mutlaka gidin ve Kınalı Kar konağında serpme kahvaltı yapın:)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Reşat Nuri GÜNTEKİN - Çalıkuşu

Merhaba dostlar, Hangi kitabı ilk paylaşsam diye çok düşünmeden yıllardır en sevdiğim ve içimde hep sürekli okuma arzusuyla dolduğum Reşat Nuri Güntekin'in unutulmaz eseri, hakkında film ve diziler yapılan Çalıkuşu ile başlamak istedim.

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Neden Ajanda Kullanmalıyız? Kaç Tane Ajandam Var?

Merhabalar Dünkü yazımda Çocuklara Ajanda Alışkanlığı Kazandırmak 'tan bahsetmiştim.

Bitenler & Çöpe Gidenler 55

Merhabalar Uzun zamandır bitenler yazısı yazmadım.

Detoks İçeceği

Merhabalar Son zamanlarda kendimi detoks içeceklerine adamış durumdayım.

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.